Tuğba Özay...'ERKEKLER AJDA PEKKAN'IN ADIYLA BİLE SEVİŞMEK İSTER!'

Tuğba Özay...'ERKEKLER AJDA PEKKAN'IN ADIYLA BİLE SEVİŞMEK İSTER!'

Sadece güzelliğiyle değil dobra tavırlarıyla da öne çıkan ve sosyal medya paylaşımlarıyla haber olan Tuğba Özay, Posta’ya verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu.

Her zaman iddialı ve ilginç. Asla boş durmuyor. İki sinema filmi, Haziran’da çıkacak single’ı ve ‘Bu Bir Davetiye’ adını verdiği şiir kitabıyla gümbür gümbür geliyor.

Diyor ki: Sadece aşık olduğum adamla öpüşürüm. Nefes yoluyla kötü enerjiler de geçiyor. Niye başkasının kötü enerjisini alayım.

Bana gelen erkek istediği kadar deneyimli olsun benimle ummadığı şeyler yaşar. Tek gecelik ilişki yaşamam. Bir gece onla, bir gece bunla, bir gece şunla...

Hayırdır ya! Benim tenim, dudaklarım, saçlarım çok değerli. Öyle herkes dokunamaz. Erkekler Ajda Pekkan’ın adıyla bile sevişmek ister.

Oya Çınar
[email protected]

Hayat nasıl gidiyor? 


Verimli bir dönemimdeyim. Mayıs’ta iki filmim vizyona girecek. Biri ‘Azraille Dans’, diğeri ‘Elim Sende’. ‘Kocamın Nişanlısı’ adlı tiyatro oyunum devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde şiir kitabım ‘Bu Bir Davetiyedir’ çıktı. Önümüzdeki günlerde bu kez bir Sezen Aksu şarkısıyla dinleyici karşısına çıkacağım.
Yaza damgasını vuracak bir şarkı.
Modellikten önce oyunculuk varmış hayatınızda öyle mi? 

7 yaşında tiyatroya başladım. Şimdi sanki ilk defa çok genç insanlar sahneye çıkıyormuş gibi bir algı var. Ona da çok gülüyorum.
Aleyna Tilki’nin sahneye çıktığında 18 yaşından küçük olması çok konuşuldu mesela...

Ya bıraksınlar Allah aşkına. Bu ülkede bir Sezercik var, Ayşecik var. Ne çabuk unuttuk? Kimse böbürlenmesin! Bir klip çekip, imaj çalışması yapıp, “İlk ben yaptım” diye çıkıyorlar ortaya.
 
Kimse bir ilki gerçekleştirmiyor. Medyanın bize dayattığı starlar var mesela şimdi. Ankara’dan ötesi tanımaz. Ama çık benimle Doğu’ya, Güney Doğu’ya, Karadeniz’e...
 
Gör bakalım Tuğba Özay nasıl karşılanıyor oralarda. Öyle boş keseden konuşmakla olmuyor.
O kadar erken yaşta ünlü olmanın bedeli ne oldu?
Yıllarca podyumda belki 100 kiloluk elbiseler taşıdım ama şöhret giydiğim en ağır elbiseydi. Herkes taşıyamaz. Ben iyi taşıdım. Üstelik hiç psikolojik yardım almaksızın. Benim psikoloğum hep babam oldu.
Tacize uğradınız mı hiç? 
Hayatımız taciz ya! Sürekli uğruyoruz. Psikolojik, sözlü... Her an hepimiz yaşıyoruz.

RAKİBİM ÇOK MUADİLİM YOK

 

 

Güzellik avantaj mı, dezavantaj mı oldu size? 
Güzel ve gösterişli bir kızdım. Hiç aklımda yokken bir sabah karga tulumba güzellik yarışmasına götürdüler. Her zaman güzelliğimin farkındaydım.

 

Ama bizde ne zaman yaşlanıp buruş buruş olup suratına bakılmayacak hale geliyorsun, ancak o zaman duayen diyorlar.

 

Genç olanı, güzel olanı sürekli taşlıyorlar. Mesele güzellik de değil. Ben her zaman üreten bir insanım. Rakibim çok ama muadilim yok, hahaha!

Yaş aldıkça ne değişti hayatınızda? 20’li yaşlarınızı özlediğiniz oluyor mu? 

Özel biriyim ben. 4-5 yaşında bile olgun ve derin düşünebiliyordum. 20’lerimde de, hatta daha küçükken de şu anki Tuğba Özay gibiydim. Sadece zamanla daha güçlü bir kadın oldum.

BEDENİM ÇOK DEĞERLİ HERKES DOKUNAMAZ

 

 

Neden sizi kimseyle el ele göremiyoruz? 

Hiçbir zaman göremezsiniz. “Beni el ele göreceğiniz insan eşim olacak” demiştim. Aynen öyle oldu. Onun öncesinde de ilişkilerim oldu ama basın beni hiçbir zaman öyle iki günde aşık oldum deyip ortaya çıkan kadın olarak görmedi.

Eski eşimi bile evlenmemizin iki hafta öncesine kadar gizledim. Bu saklamak değil sakınmak.

Şu an hayatınızda aşk var mı? 

Hayır. Kendimi işime adadım. Hayat sadece ilişki veya cinsellik yaşamaktan ibaret değil.

İlişkilerinizde temel sorun ne oluyor? 

Beni bir tek eski eşim çok güzel taşıdı. Bence taşımak çok önemli.

‘Taşımak’ nedir? 

Saygı duymak. Saygı sınırını aşan sözler sarfetmemek... Zaten bir ilişkinin içine ayrılık kelimesi girince devamı geliyor.

Eşime 1 Nisan şakası olsun diye, “Ayrılmak istiyorum” dedim. Bir ay sonra gerçekten ayrıldık. Bir de ben özgür ruhluyum. Konunun özü bu.

Evlilik defterini kapadınız mı? 

Valla o 20’lerimde kurduğum evlilik hayalleri, bahçesinde çocuklarımızın koştuğu pembe panjurlu evler kalmadı artık.

Tek gecelik ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Tek gecelik ilişki tek gecelik haz bence. Sadece aşık olduğum insanla öpüşebilirim. Dudak yoluyla, nefes yoluyla enerjiler birbirine geçiyor.

Niye başkasının kötü enerjisini içime alayım ki! Tek gece onla, tek gece bunla, tek gece şunla... Hayırdır ya!

Benim ruhum, benim bedenim, benim dudaklarım ve benim saçlarım çok değerli. Herkes dokunamaz.

Biriyle birlikteyken neyi asla tolere etmezsiniz?

Aldatılmayı, saygısızlığı tolere etmem. Güçlü kadın buna boyun eğmez. Öyle, “Erkek arada çapkınlık yaparsa ilişki daha sağlıklı olur” falan...

Hikaye bunlar. Böyle demeçler yüzünden bu hale geldik. Bizim kadın olarak açıklamalarımıza dikkat etmemiz lazım.

İstedikleri kadar bunu normalleştirmeye çalışsınlar, ben kanıksamıyorum asla. O yüzden de asıl marjinal benim bence. Kimseye ikinci şansı vermem.

 

BİR ERKEK BENİMLE ASLA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAZ

 

 

 

 

Bir erkeğin seksi imajınıza aldanıp hayal kırıklığına uğrama ihtimali var mı? 

Valla bir erkek benimle asla hayal kırıklığı yaşamaz. Aksine her konuda ummadığı şeyler yaşar. İsterse 40 yaşına gelmiş, birçok kadınla birlikte olmuş olsun. Bana gelince bir durur yani!

Ten uyumu olmasa da şans verir misiniz? 

Hayır, vermem. İstediği kadar yakışıklı ve kültürlü olsun ten uyumu olmazsa olmaz. Ten uyumu iyi ama kafası boşsa, onun da şansı yok. Her şey tam olacak. Ben biraz zorum.

Erkeğin maddi gücü önemli mi sizin için?

Hiç değil. Ama şu var. Yıllarca Tuğba Özay olarak çalışmışım, özerkliğimi ilan etmişim. Karşımdaki adam da bir zahmet güçlü olsun isterim.

Hayatın içindeki duruşu ve gücü daha önemli. Cesur olmalı erkek. Kimseye eyvallahı olmamalı. Zaafı olmamalı. Misal benim hiç zaafım yok.

Nasıl yani?

Yok benim zaafım. Alışveriş gibi basit konuları ayrı tutuyorum tabii. Özellikle ikili ilişkiler söz konusu olduğunda gerçekten hiç zaafım yok. Bedenimi, sağlığımı zora sokacak zaaflarım da yok.

ERKEKLER AJDA PEKKAN'IN ADIYLA BİLE SEVİŞMEK İSTER

 

 

Yaşlandığınızda nasıl bir kadın olmak istiyorsunuz?

Ajda Pekkan’a bayılıyorum. 72 yaşında ama hâlâ seksi. Bir erkek, Ajda Pekkan’ın sadece adıyla bile sevişmek ister. Annem de 62 yaşında pire gibi, dipçik gibi kadındır.

 

Ben de ona çekerim diye düşünüyorum. Öyle kıyıda köşede oturmam. Hayatın içinde olur, çalışırım. Çocuksu ruhunu koruyan, yardım sever, tatlı bir teyze olurum bence.

Kaynak:posta.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.