Tuğba Özay… İFTARINDA SANATÇILARLA YAŞLILARI BULUŞTURDU!..

Tuğba Özay… İFTARINDA SANATÇILARLA YAŞLILARI BULUŞTURDU!..

Tuğba Özay Darülaceze’de yaşayan yaşlı ve kimsesizler için bir çok sanatçının katılımıyla Kavacık'daki Doğal Dükkan adlı mekanda bir iftar yemeği düzenledi.

Ünlü sanatçının her sene yaptığı geleneksel hale gelen iftar yemeğine sanatçı dostları da katıldı. 

Geceye katılanlar arasında Ahmet Selçuk İlkan, Muammer Ketenci, Songül Karlı, Sılanaz, Emrin, Ferman Toprak, Zafer Kerey, Esra Sönmezer, Atilla Kaplakarslan, Edip Önder, Berrak Deniz, Murat Parasayar, Neslihan Yavuzcan, Sevilay Öztürk, Meral Konrat, Faruk Tuncel, Serdar Sözbir, Faruk Özdemir, Lütfü Sapmaz, Mert Doğan gibi ünlü isimler de vardı. 

tugbaozay_darulaceze_iftarsanatcilar.jpg

250 kişinin katıldığı iftar yemeğinde Tuğba Özay, orkestrası eşliğinde geceye katılan sanatçılarla birlikte Darülaceze sakinlerine müzik ziyafeti sundu. 

250 kişinin katıldığı iftar davetinde ünlü sanatçının fanları olan Tubistler de yerini aldı. 

tugbaozay_darulaceze_iftar.jpg

Gece de bütün sanatçılar Darülaceze sakinleri ile dans etti. Darülaceze sakinlerinden biri hayatında ilk defa dans ettiğini söylediğin de Tuğba Özay, çok duygulandı. 

Kavacık Doğal Dükkân Restorant'da düzenlenmiş olan iftar yemeğine Şevket Alaeddinoğlu ev sahipliği yaptı. 

tugbaozay_darulaceze_iftarsanatcilar1.jpg

Tuğba Özay, iftar yemeği sonrası basına yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Geleneksel Darülaceze sakinleri için vermiş olduğumuz iftar yemeğimiz çok güzel geçti. Bu sene 8. Senemiz. En başta Okmeydanı Darülaceze yönetimine, yanımda olan değerli sanatçı dostlarıma, medya mensubu arkadaşlarıma, orkestram ve ekibime, birbirinden lezzetli yemekleri ile Doğal Dükkân işletme sahibi Şevket Alaeddinoğlu Restaurant yönetimi ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

tugbaozay_darulaceze_iftar_faruktuncel.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.