Tuğba Özerk...AKUSTİK EP SÜRPRİZİ!..

Tuğba Özerk...AKUSTİK EP SÜRPRİZİ!..

Yayınladığı her şarkı ile müzikseverlerin kalbinde yer edinen Türk Pop Müziğinin güçlü yorumcusu Tuğba Özerk, dinleyenlere Ep sürprizi yapıyor.

Tuğba Özerk, sevilen şarkılarından bazılarının akustik versiyonlarını 14 Şubat Sevgililer Gününde“Tuğba'dan Akustikler 1”isimli Ep ile müzikseverlerin beğenisine sundu.

Özerk, ilerleyen dönemlerde de kendisine ve diğer bestecilere ait eserlerin akustik versiyonlarını “Tuğba'dan Akustikler" adıyla Epformatında yayımlamaya devam edecek.

Ep’de yer alan çıkış şarkısı “Gidesim Geldi”nin sözü ve müziği Tuğba Özerk düzenlemesi Caner Şentürk & Yunus Özübelli, “Acı Hatıralar” şarkısının sözü ve müziği Tuğba Özerk, düzenlemesi Caner Şentürk & Namık Ataman “Bitter Çikolata”nın da sözü ve müziği Tuğba Özerkdüzenlemesi ise Caner Şentürk & Namık Atamanve son şarkı “Doğum Günün Kutlu Olsun”un sözü ve müziği Tuğba Özerk & Ercan Saatçidüzenlemesi ise Caner Şentürk & Namık Ataman, imzalı.

Sadece gitar ve nefesli enstrümanlar eşliğinde canlı okunan parçalar için Hücüm Kayıt Yöntemi kullanıldı. Müzikseverlerin dinlediği ilk anda kendilerini ev ortamında hissedecekleri eserlerde Özerk’in etkileyici yorumu müzikal şölen havası yaratıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.