Tuğba Özerk... 'AŞK DEFTERİ'Nİ AÇTI!

Tuğba Özerk... 'AŞK DEFTERİ'Nİ AÇTI!

Fikret Şeneş’in ‘Aşk Defteri’ şarkısını kliplendiren Tuğba Özerk ¨Eserdeki gibi benim de sevdiklerimin hepsi bir başka alemdi¨ dedi.

Tuğba Özerk, ‘Fikret Şeneş Şarkıları’ albümünde seslendirdiği ‘Aşk Defteri’ şarkısını kliplendirdi. Klip, dijital platformlarda yayına girdi.

‘Aşk Defteri’, DMC ve MOKO Yapım işbirliğiyle geçen yıl müzikseverlerle buluşan, Cumhuriyet tarihinin ilk kadın şarkı sözü yazarına saygı albümü olan ‘Fikret Şeneş Şarkıları’nda yer almıştı.

Tuğba Özerk de, yıllar önce Ayla Dikmen'in seslendirdiği ‘Aşk Defteri’ni Yıldıray Gürgen düzenlemesiyle bu albüm için yeniden yorumlamıştı.

70’LERDE ŞARKICI OLMAK İSTERDİM

Özerk yönetmenliğini Mustafa Özen, kostüm tasarımlarını Denizcan Kutlu’nun yaptığı klibin fotoğrafları için de Hakan Güngörmez’in objektifine poz verdi.

Ümraniye Film Platoları’nda gerçekleşen çekimlerde Tuğba Özerk, klipte mekan ve kostümler de dahil 1970’li yılların ruhunu anlatmaya çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:

¨Ben de o yıllarda şarkıcı olmak, şarkılarımı o dönemde yazmak isterdim. Bu şarkıyı yorumlarken ben de hatırladım sevdiklerimi ve tıpkı eserdeki gibi dedim ki hepsi bir başka alemdi.¨

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.