Tuğba Yurt..ANTALYA'NIN NOEL KRALİÇESİ!

Tuğba Yurt..ANTALYA'NIN NOEL KRALİÇESİ!

Son dönemdeki hızlı yükselişi ile dikkat çeken başarılı yorumcu, güçlü ses Tuğba Yurt yeni yılı Antalya Belek’te bulunan Maritim Pine Beach Resort’ta verdiği muhteşem konserle karşıladı.

Tuğba Yurt, Kemal Organizasyonuyla gerkleşen konserde; 2000 kişinin hıncahınç doldurduğu otelin Balo Salonu’nda sahne aldı.

Raisa&Vanessa imzalı straplez, derin bacak dekolteli elbisesiyle yürek hoplatan Tuğba Yurt repertuarı ve güçlü yorumuyla da yerli yabancı tüm misafirlerden tam not aldı.

Yeni yılı Tuğba Yurt ile karşılamak isteyen müzikseverler zaman zaman romantik şarkılarla dans ederken zaman zaman da hareketli parçalarda göbek attı, çoştu eğlendi.

Saat 12’ye saniyeler kala 10’dan geriye sayarak tüm izleyicilerle birlikte yeni yılı karşılayan Tuğba Yurt 2020 için tüm insanlığa huzur ve barış diledi.

tugbayurt_antalya2-001.jpgtugbayurt_antalya1-001.jpg

Tuğba Yurt zengin repertuarında yer verdiği kendi şarkılarını salonu dolduran 2000 kişiyle birlikte söylerken tam 3 saat sahnede kaldı.

Tuğba Yurt’un 31 Aralık gecesi sahne aldığı Maritim Pine Beach Resort’ta 30 Aralık akşamı da yine Kemal Aslan organizasyonu ile Serkan Kaya’nın erken yılbaşı kutlaması gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.