Tuğba Yurt... ÇİFTE KUTLAMA!

Tuğba Yurt... ÇİFTE KUTLAMA!

Pop müziğin son yıllardaki başarılı ismi Tuğba Yurt, şarkısının klip çekiminde yeni yaşını kutladı...

'Sakin Ol', 'Güç Bende Artık', 'İnceden İnceden', 'Yine Sev Yine' gibi şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden çıkardığı "Sığınak" albümü ile müzik listelerinde adından sıkça söz ettiren Tuğba Yurt "Geliyo Geliyo" şarkısına klip çekti.

Tuğba Yurt, sözü ve müziği Onurr, düzenlemesi Celil Yavuz'ya ait yeni şarkısı "Geliyo Geliyo" nun klip yönetmenliğini Mustafa Özen üstlendi.

Tuğba Yurt, yeni klip çekiminde büyük sürpriz yaşadı. Klip çekimi esnasında annesi Rezzan Yurt’un sete gelmesiyle şaşkınlık yaşayan Tuğba Yurt, sette pasta ile yeni yaşını kutladı.

tugbayurt_dogumgunu.jpg

Tuğba Yurt, "Klip çekiminde mutluluğum iki kat arttı. Bana unutulmayacak bir doğumgünü yaşattılar. Anneme ve setteki herkese teşekkür ederim" dedi.

İstanbul'da plato da çekilen klipte Tuğba Yurt'a 8 break dansçı eşlik etti. Dansçıların klipte yaptıkları danslar TikTok kullanıcılarına da ilham oldu.

9 saatte tamamlanan 35 kişilik bir ekibin çalıştığı klibin şarkısı Tiktok takipçileri tarafından da hayli beğeni topladı.

Son ayların en çok kullanılan sosyal medya platformu Tik Tok'ta yer alan kullanıcılar başarılı popçu Tuğba Yurt’un seslendirdiği "Geliyo Geliyo" adlı şarkısı eşliğinde dans ettikleri videoları yayınlayarak yeni bir akım başlattılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.