Tuğba Yurt... KARDEŞLİK GECESİNDE MASAL'INI MÜJDELEDİ!

Tuğba Yurt... KARDEŞLİK GECESİNDE MASAL'INI MÜJDELEDİ!

Pop müziğin ilham veren genç sanatçıları arasında yer alan Tuğba Yurt'un yeni şarkısı ''Masal'' müzikseverlerle buluştu.

Sözü Gökhan Şahin, müziği Melda Gürbey ve düzenlemesi Serkan Ölçer'e ait olan şarkısıyla hayranlarına romantik bir sürpriz yapan Tuğba Yurt, berrak sesi ve benzersiz yorumu ile hayranlarını masalsı bir yolculuğa çıkardı.

''Güç Bende Artık'', ''İnceden İnceden'' ve ''Yine Sev Yine'' ile müzik haftalarca  zirvede kalan ve 2018 yılının Top10 listelerinde uzun süre liste başı olmayı başaran genç sanatçı, romantik şarkısı Masal ile kalplere dokunmayı başardı.

Yeni şarkısının müzikseverlerle buluşmasından yaklaşık on iki saat önce katıldığı ''Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri''nde yeni şarkısı etkinlik alanını dolduran davetlilere de müjdeleyen Yurt'u ilk tebrik eden isimler Serkan Kaya, Safiye Soyman ve Emre Kaya oldu.

Aynı zamanda ''Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı'' ödülünü alarak bir çok dev ismi geride bırakan genç sanatçı, yeni şarkısını ilk kez bu özel gecede seslendirerek Azerbeycanlı ve Türk misafirlere unutamayacakları bir sürpriz yaptı.

Öte yandan televizyon, radyo ve tüm dijital platformlarda eş zamanlı olarak yayınlanmaya başlanan yeni şarkısını radyo istasyonlarına ayrı ayrı yeni yıl mesajları ile gönderen Tuğba Yurt, bu bağlamda radyocu dostlarına da özel bir jest yaptı. 

İŞTE TUĞBA YURT'UN "MASAL" I

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.