Tuğba Yurt... KEŞAN’DAN KONYA’YA KONSER MARATONU!

Tuğba Yurt... KEŞAN’DAN KONYA’YA KONSER MARATONU!

Mart ayı sonunda çıkardığı “Destur” adlı teklisi ile kısa zamanda Youtube’da 7 milyonun üzerinde dinlenen Tuğba Yurt, yaz aylarına muhteşem bir konser serisi ile başladı.

Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Tuğba Yurt, 12 günde 7 farklı şehirde toplam9 konserle hayranlarının karşısındaydı.

12-24 Mayıs tarihleri arasında Adana’da başlattığı konser serisine Antalya, İstanbul, Keşan, Çanakkale, Akşehir ve Konya’da devam eden Tuğba Yurt, dinleyicilerine muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

Binlerce kişinin katıldığı konserlerde son çıkardığı single çalışması ‘Destur’ ile dinleyicileri coşturan Tuğba Yurt, birbirinden hareketli şarkıların yanı sıra seslendirdiği romantik şarkılarla da duygusal anlar yaşattı.

Sahne performansı ile izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatan genç sanatçı, Sezen Aksu ve Harun Kolçak gibi birçok ünlü ismin şarkılarını da konserlerinde seslendirdi.

“Dinleyicilerin Enerjisi Bana Güç Katıyor”

Muhteşem bir efor sarf ederek peş peşe 7 şehirde konser veren güzel sanatçı: “Hayranlarımla bir arada olmak, şarkılarımı birlikte söylemek bana büyük mutluluk veriyor.

Onların enerjisi ve heyecanı bana güç katıyor. Aldığım bu güçle 7 şehri gezerek muhteşem konserler verdik.

Yaz boyunca pek çok ilde vereceğim yeni konserlerle sevenlerimle buluşmaya devam edeceğim” dedi.

Yaz Boyunca Konserlere Devam

Yakında yeniden başlayacak konser serisi hakkında da bilgi veren Tuğba Yurt, Haziran ayında İstanbul, Bodrum, Antalya ve Almanya’da sevenleri ile buluşacağını ve yaz boyunca konser serisine yurt içinde ve yurtdışında devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.