Tuğba Yurt... KONSER GELİRİ FELAKETLERDE ZARAR GÖREN AİLELER İÇİN KULLANILACAK!

Tuğba Yurt... KONSER GELİRİ FELAKETLERDE ZARAR GÖREN AİLELER İÇİN KULLANILACAK!

Pandemi yasaklarının hafifletilmesiyle konser maratonuna hız veren başarılı şarkıcı Tuğba Yurt, Ayvalık Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu. Tuğba Yurt, konserlerden elde edilen geliri ülkede yaşanan felaketlerde ihtiyacı olan ailelere yardımcı olmak için kullanacak.

"Benim O" parçasıyla gönülleri fetheden Tuğba Yurt, Şarkıcı, sevenleriyle buluşarak izleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

Tuğba Yurt, konserlerden elde edilen geliri ülkede yaşanan felaketlerde ihtiyacı olan ailelere yardımcı olmak için kullanacak.

Pandemi yasaklarının hafifletilmesiyle konser maratonuna hız veren başarılı şarkıcı Tuğba Yurt, Ayvalık Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu.

Konsere saatler kala uzun kuyrukların oluştuğu konser alanında bütün biletlerin tükenmiş olması da dikkatlerden kaçmadı.

"KARŞILIĞINI ŞİMDİ ALIYORUZ"

Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, kendisini dinlemeye gelenlere tam anlamıyla bir müzik ziyafeti yaşattı.

Konserlerine olan katılımdan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Yurt, "Benim O'nun ve akustik performanslarının çok sevilmesinin şimdi karşılığını alıyoruz" dedi.

KONSER GELİRİ FELAKETLERDE ZARAR GÖREN AİLELER İÇİN KULLANILACAK

Konserlerden elde edilen geliri ise ülkede yaşanan felaketlerde ihtiyacı olan ailelere yardımcı olmak adına kullanacağı öğrenilen Tuğba Yurt, bu hareketi ile bir kez daha gönülleri fethetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.