Tuğrul Odabaş...HER ŞEYİ AŞKI İÇİN Mİ PLANLADI?

Tuğrul Odabaş...HER ŞEYİ AŞKI İÇİN Mİ PLANLADI?

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programında, şarkıcı Işın Karaca’nın eski eşi Tuğrul Odabaş hakkında şaşırtan bir iddia gündeme geldi.

Işın Karaca ile evliliği sürpriz bir şekilde sona eren Tuğrul Odabaş’ın, şok ayrıldıktan iki hafta sonra İzmirli bir güzelle aşk yaşadığı öğrenildi.

Işın Karaca, Tuğrul Odabaş’la boşandıktan 1,5 ay sonra aradığı aşkı kendisinden 19 yaş küçük müzisyen Can Yapıcıoğlu’nda bulmuştu.

Bu süre kafaları karıştırmıştı. Açıklama yapan Işın Karaca, haziran ayından bu yana Can Yapıcıoğlu ile ortak projede yer aldığını, ihanetin söz konusu olmadığını vurgulamıştı.

Tuğrul Odabaş’ın ise Işın Karaca ile boşandıktan iki hafta sonra İzmirli güzel Nagihan’la sevgili olduğu, ilişkinin ise Odabaş’ın evli olduğu dönemde başladığı iddia edildi.

Tuğrul Odabaş’ın, "Yeni ilişkisini gizleme nedeni" olarak gösterilen çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Ayrılık sonrası hala eski eşi tarafından giderlerinin karşılandığı, faturalarının ödendiği iddia edilen Tuğrul Odabaş'ın, bu durumun devam etmesi için de ilişkisini sır gibi sakladığı öne sürüldü.

Tuğrul Odabaş’ın, Işın Karaca’yı takip ettirdiği ve sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile kameralara yakalanmasını sağlayanın kendisi olduğu iddiası da şaşkınlık yarattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.