Tuna Kiremitçi....'CANDAN ERÇETİN'LE DÜET YAPMAYI ÇOK İSTERİM"!..

Tuna Kiremitçi....'CANDAN ERÇETİN'LE DÜET YAPMAYI ÇOK İSTERİM"!..

Acıbadem'de bulunan bir AVM, , Tuna Kiremitçi, Sena Şener ve Dilhan Şeşen’i aynı sahnede buluşturdu.

Tepe Nautilus, özel bir etkinliğe ev sahipliği yaparak sevilen müzisyen Tuna Kiremitçi ve genç kuşağın parlayan iki ismi Sena Şener ve Dilhan Şeşen’i ağırladı.

Kiremitçi, “Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları” adını verdiği albümünden en özel şarkılarını Sena Şener ve Dilhan Şeşen ile ziyaretçiler için seslendirdi. 

“Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları” albümlerinin ardından solo albüm hazırlıklarını tamamlayan Tuna Kiremitçi, “Albümüm yakında dinleyici ile buluşacak.

Şu anda düet albümü yapmayı düşünmüyorum ama ileride Candan Erçetin’le düet yapmayı isterim” dedi.

“Müzisyen kimliğimle anılmak istiyorum”

Müzik ziyafetinin yanı sıra, kariyer hayatlarından özel yaşamlarına kadar hayatın içinden keyifli sohbet de etkinliğe renk kattı.

Müzisyen kimliği ile ön plana çıkan ancak yazar olarak da tanınan Kiremitçi, “Yeni jenerasyon beni müzisyen olarak tanıyor. Ancak geçmişte kitap yazdığım için yazar olarak da tanınıyorum.

Beni mutlu eden ise müzisyen kimliğimle anılmak” dedi. 

“İki erkeğin düet yapmasından daha sıkıcı bir görüntü hayal edemiyorum”

“Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları 1-2” albümleri ile dinleyicinin ilgisini çeken Kiremitçi, projenin devamı için şu anda bir çalışma yapmadığını belirtti.

Kiremitçi, “‘İnsanlığın Öldüğünü Duydum’ isimli solo albümüm yakında piyasaya çıkacak. Bu zamana kadar çok değerli isimler ile bir araya geldim.

Hayatımın en sanatsal yolculuğuydu. İleride Candan Erçetin ile de düet yapmak isterim” dedi.

Projelerinde kadın sanatçılar ile bir araya gelen Kiremitçi, erkek sanatçılarla düet yapar mısınız? sorusuna ise, “İki erkeğin düet yapmasından daha sıkıcı bir görüntü hayal edemiyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.