Tunacan Tuna... SOSYAL MEDYAYA ÖZEL GALA!

Tunacan Tuna yeni single’ı “Fena Karıştım” ile 18 Haziran’da müzikseverlerle 3. defa buluştu.

Şarkının sözlerini babası Aşkın Tuna ile birlikte yazarak ilk profesyonel şarkı sözü deneyimini de ortaya koyan genç solistin şarkısının beste ve aranjesi Emirhan Cengiz’e ait. 

Mix ve masteringde Emre Kıral imzası taşıyan şarkının klibini genç yönetmen Yusuf Can Özbilen çekti. Klipte Tuna’ya Tiktok’un sevilen isimlerinden; 

Doğa Evren, Emrah Çelik, Özüm Altın ve Yağmur Orgarun eşlik etti. 

Kariyerinin üçüncü single çalışması için popüler sosyal medya uygulaması TikTok'un başarılı içerik üreticileri ile birlikte kamera karşısına geçen Tunacan Tuna, klip heyecanını sosyal medyanın yıldızları ile paylaştı.

Sözlerini ünlü söz yazarı babası Aşkın Tuna ile birlikte kaleme aldıkları, beste ve aranjesi Emirhan Cengiz’e ait olan  "Fena Karıştım” isimli single çalışmasını 18 Haziran'da  müzikseverlerin beğenisine sunan Tunacan Tuna, klipte kendisine eşlik eden Doğa Evren, Emrah Çelik, Özüm Altın ve Yağmur Orgarun'un da aralarında bulunduğu Tiktok ve İnstagram fenomenlerinin katıldığı etkinlikte yeni klibini ilk kez görücüye çıkardı.

Televizyon dünyasından tanınan Berat Efe Parlar, Doğan Can Sarıkaya, Dora Dalgıç, Fatih Kılıçarslan ve Youtuber Fırat Sobutay'ın da hazır bulunduğu özel galada heyecanını yakın dostları ile paylaşan Tunacan Tuna, gösterimin ardından  rol arkadaşları ile birlikte pasta kesti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.