TÜRK- AMERİKAN ORTAK YAPIMI 'BİR'FİLMİNİN OYUNCULARI BELLİ OLDU!

TÜRK- AMERİKAN ORTAK YAPIMI 'BİR'FİLMİNİN OYUNCULARI BELLİ OLDU!

Türk-Amerikan ortak yapımı ‘Bir’ sinema filmi konusu ile sonsuz aşka ev sahipliği yapacak. Pogo Film ve New Circuit’in ortak yapım ve yönetiminde çekilecek olan film, Los Angeles-İstanbul-Mardin üçgeninde çekilecek.

New Circuit Film’in sahibi ödüllü yapımcı Roy Kurtluyan ile; Pogo Film adına yapımcı Bahaddin Kayahan Nacar, ortağı reklamcı Begüm Semerci ve proje ortağı Cansın Bilgi ile çekilecek ve Türk-Amerikan ortak yapımı olacak ‘Bir’ filmi Los Angeles - İstanbul-Mardin üçlemesinde çekilip sonsuz aşkı beyaz perdeye taşıyacak.

ABD sahnelerinde filmin oyuncuları; Ashley Scott, Lynn Collins, Nicky Whelan ve American Sniper’daki performansıyla dikkat çeken Navid Negahban, Türkiye’den Selim Bayraktar, Yılmaz Bayraktar ve filmin dans koreograf/performanslarıyla Ziya Azazi rol alacak

Türkiye deki çekimler için cast çalışmaları devam ediyor. Filmin müziklerini ise ünlü besteci ve aranjör Rahman Altın üstleniyor

Hikayesini ünlü yazar Çiçek Sekban Tüfekçi, senaryosunu ise Uğur Kandemir Arpacı ve Zeynep Kaya’nın yazdığı ‘Bir’ filminin uygulayıcı yapımcılığını ise Bahadır Atay yapıyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.