TÜRK MÜZİSYENLERİN SESİ YÜKSELİYOR!

TÜRK MÜZİSYENLERİN SESİ YÜKSELİYOR!

Doğan Music, Dünya’nın en büyük üç müzik grubundan biri olan Warner Music ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Anlaşma kapsamında Warner Music Turkey, Türk sanatçıların yurtdışı projelerinin pazarlama, projelendirme ve geliştirme aşamalarında Doğan Music ile birlikte hareket edecek.

İş birliği kapsamında Türk sanatçıların Warner & DMC'den yatırım ve projelendirme desteği almasının yanı sıra, uluslararası yıldızlarla bir araya gelerek şarkılar üretmesi de kolaylaşıyor.

DMC CEO’su Samsun Demir: “Warner Music ile ortaklığımızı duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu birliktelik Türk müzik endüstrisinde sürdürülebilir bir etki yaratacak.

Aynı zamanda önümüzdeki yıllarda aramıza katılacak ve sınırsız fırsatları keşfedecek Türk sanatçılar için de dünyaya açılmak adına büyük bir adım olacağına inanıyoruz.

Warner’ın global etki ve deneyimi Doğan’ın Türkiye’deki güçlü varlığı buluşacak, birlikte sanatçılarımız büyük başarılara imza atmaya devam edeceğiz.”

Warner Music Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan sorumlu VP’si Alfonso Perez-Soto: “Warner Music olarak Türkiye’ye lansmanımızı gerçekleştirmekten ve Doğan’la birlikte Türkiye’de ve dünyada ses getirecek projelere imza atacak olmaktan dolayı oldukça heyecanlıyız.

Atlantic Records’un efsane kurucusu Ahmet Ertegün’ün ana vatanına “güçlü” bir dönüş yapmak Warner Music için gurur verici.”

Warner Music Turkey Genel Müdür’ü Gülce Özyeşilpınar: “Warner Music Türkiye’nin ilk lideri olduğum için çok gururluyum.

Doğan’daki dostlarımızla birlikte çalışmayı ve yerli sanatçılarımız için global desteğimizi / etkimizi en üst seviyeye çıkarmayı dört gözle bekliyoruz.

Warner’ın global yıldızlarının Türkiye’deki pazarlama faaliyetlerini hem stratejik hem de kreatif olarak zirveye taşımak için de Warner Music Turkey ekibi olarak sabırsızız.

Her gün Türkiye’deki tutkulu müzik severlerle etkileşime geçiyoruz, bu muhteşem kitleyi efsane sanatçılarımız ve eşsiz kataloğumuzla buluşturacak olmaktan heyecan duyuyoruz.

Üretmek, paylaşmak, desteklemek ve ilham vermek için buradayız.”

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.