Türkan Şoray... 'KENDİNİZİ EZDİRMEYİN!

Türkan Şoray... 'KENDİNİZİ EZDİRMEYİN!

Türkan Şoray, 6. Merzifon Kitap Fuarı’na katıldı. Sanatçı, binlerce kişinin fotoğraf çektirmek istemesi sebebiyle zor anlar yaşadı.

Türkan Şoray önceki gün Merzifon Belediyesi’nin düzenlediği 6. Merzifon Kitap Fuarı’na katıldı. Onur konuğu olan sanatçı, Yelda Başaran moderatörlüğünde bir söyleyişi de gerçekleştirdi.

Türkan Şoray’ı dinlemek isteyenler izdihama sebep oldu. Usta isim, “Filmlerinizde verdiğiniz mesajlar nelerdi?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Eskiden mizaç olarak garibandım.

Şimdi hakkını arayan güçlü bir kadın oldum. Buradan tüm kadınlara sesleniyorum; kendinizi ezdirmeyin. Biz kadınlar aslında çok güçlüyüz.”

Türkan Şoray kadınlara seslendi: Kendinizi ezdirmeyin

Yelda Başaran, Türkan Şoray’a Anneler Günü hediyesi olarak ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’daki sahnelerin baskılarını üzerinde barındıran al yazma hediye etti.

ASYA İSMİNİN İLHAMI SİZSİNİZ

Türkan Şoray, bir hayranının sahneye çıkmasıyla duygusal anlar yaşadı. Asya adındaki hayran, isminin hikâyesini anlattı: “Ailem ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ filmindeki Asya karakterinden esinlenerek bu adı bana koydu.” Sanatçı, etkinlikte “Kıskanırım Seni Ben” şarkısını da seslendirdi.

Kaynak:hürriyet.com.tr / Behlül AYDIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.