“TÜKETİCİ KALİTE ZİRVESİ”NİN İFTAR ZİRVESİ!

“TÜKETİCİ KALİTE ZİRVESİ”NİN İFTAR ZİRVESİ!

Her yıl Tüketici Kalite Zirvesi ve ödül töreni"ni düzenleyen Lob’ın International’ın Sütlüce Lazzoni Otel'de gerçekleştirdiği geleneksel iftar davetinde iş, sanat, siyaset ve medya dünyası bir araya geldi.

Davetliler arasında BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi Genel Müdürü Ömer Kurnaz,  sunucu ve “Al Sana Haber” programının moderatörü Gökay Kalaycıoğlu, Ece Gürsel, Pınar Eliçe,  Magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, Bonnie Vie Dergisi sahibi Hakan Solaker,  Magazin yorumcusu Tayyar Işıksaçan , sunucu ve televizyoncular Pınar Ergüner, Figen Civan, Sinem Fıstıkoğlu , Şarkıcılar Seren Uzun, Ferah  Zeydan ve Turgay Saka ilk göze çarpan isimlerdi…

İftar sonrası konuşan Lob’ın Internatıonal Başkanı Fahri Ustaoğlu; milli ve manevi değerlere sahip çıkıp, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek dünyanın yaşadığı bu zorlu süreçten başarıyla çıkabilmemizin tek yoludur.

Ülkemiz pandemi sonrası ve coğrafyamızı yakından ilgilendiren Ukrayna-Rusya savaşından ciddi şekilde etkilenmektedir.

Toplumun tüm kesimlerinin devletimizin yanında yer alarak bu süreci atlatmalıyız.

İnanıyorum ki barış yakındır pandeminin ve coğrafyamızda gerçekleşen bu savaşın galibi ve karlısı Türkiye olacaktır.  dedi.

fahriustaoglu.jpg

1988 yılında Lob’ın ekibi Fahri Ustaoğlu başkanlığında Fehim Ustaoğlu koordinasyonunda 35 yıldır faaliyetlerine yurtiçinde ve yurtdışında devam etmektedir.

lobin-iftar.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.