`Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı`... BOL KARLI, FIRTINALI VE ÜNLÜ DOLU BİR BALO !..

`Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı`... BOL KARLI, FIRTINALI VE ÜNLÜ DOLU BİR BALO !..

`Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği `nin geçtiğimiz gün gerçekleştirilen balosuna kar ve fırtınaya rağmen bir çok İstanbul`lu katıldı...

Özellikle Jeane Manson, Anne Marine David ve Corrine Hermes'in konserleri ayakta alkışlandı.

Finalde birlikte çıkıp Ave Maria, Cats ve Evita Müzikalinin şarkılarını okumaları sonunda salondaki misafirler tarafından dakikalarca alkışladılar.

Corrine Hermes "yıllardır okuduğum Türkçe bir şarkı var. Onun söz yazarının anısına size yine Türkçe okuyacağım" dedi ve Aysel Gürel'in Sevda şarkısını okudu, ardından

Kayahan'ın Mavilim şarkısını Fransızca sözlerle seslendirdi.

Son şarkı olarak sahneye gitarıyla davet ettiği Ege ile Dario Moreno'nun Deniz ve Mehtap şarkısını Türkçe olarak Ege, Fransızca olarak Corrine Hermes okuyarak düet yaptılar.

Anne Marie David ise konserinin finalinde "tanıdığım ve daima hayranlık duyduğum Zeki Müren'e ithaf ediyorum" diyerek, hatasız ve aksanı kusursuz olarak nefis bir alaturka şarkı okudu. " neden saçların beyazlamış arkadaş".

En son sahneye çıkan Jeane Manson dünyaca meşhur olan şarkıları arka arkaya sunduktan sonra yalnız gitar çalıp Malaguena şarkısını da İspanyolca olarak okudu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.