TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİ; “HER ŞEY DAHİL” VE “PAZAR SÜRPRİZİ” !

TÜRKİYE’NİN EN İYİLERİ; “HER ŞEY DAHİL” VE “PAZAR SÜRPRİZİ” !

“3. Taksiciler Ödül Töreni”’nde, “Yılın En İyi Sabah Kuşağı Programı” ödülünü program adına Alişan alırken; “Yılın En İyi Magazin Programı” ödülünü ise programın sunucusu Elif Özkul aldı.

Bağcılar Belediyesi ve Karadeniz FM'in ünlü programcısı Onur Sakar'ın programı Onur'un Taksisi iş birliğiyle düzenlenen “3. Taksiciler Ödül Töreni”’nde, dün akşam “Türkiye’nin Enleri” seçildi.

Birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla Grand Cevahir Otel'de gerçekleşen “3. Taksiciler Ödül Töreni”’nde, taksicilerin oylarıyla siyaset, sanat, medya, radyo ve spor dünyasının enleri belirlendi.

İstanbul genelinde 150 taksi durağında taksicilerin attığı oylarla seçilen “Tükiye’nin Enleri” ödüllerinde, Show TV iki ödülün birden sahibi oldu. “Yılın En İyi Sabah Kuşağı Programı” ödülünü, Show TV’de Çağla Şikel ve Alişan’ın sunumuyla ekrana gelen “Her Şey Dahil” programı almaya hak kazandı. “Yılın En İyi Magazin Programı” ödülüne ise, yine Show TV’de Elif Özkul’un sunumuyla izleyicilerle buluşan “Pazar Sürprizi” programı layık görüldü.

“Yılın En İyi Sabah Kuşağı Programı” ödülünü program adına Alişan alırken; “Yılın En İyi Magazin Programı” ödülünü ise programın sunucusu Elif Özkul aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.