Tutunamayanlar  Çevrimiçi...SEZON FİNALİ!

Tutunamayanlar Çevrimiçi...SEZON FİNALİ!

Tutunamayanlar dizisi güncel adıyla “Tutunamayanlar Çevrimiçi” 2 Haziran Salı sezon finaliyle TRT 1’de…

TRT 1 ekranlarının sevilen absürt komedi dizisi Tutunamayanlar, Covid 19 Salgın gündemiyle birlikte, “Tutunamayanlar Çevrimiçi” adıyla, dizinin ana hikayesinden bağımsız karantina şartlarına özel bir formatla, ekranlarda yerini aldı.

Teknik ekip olmadan, robot kameralarla çekilen diziyi, yönetmenler Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu internet üzerinden ve evlerinden yönetti... Dizi sektöründe ilk kez uygulanan bu yöntem, uluslararası basının da ilgisini çekmiş ve çeşitli mecralarda birçok kez haberleştirilmişti.

Türkiye’de başlayan normalleşme süreciyle birlikte, Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisi de, 6. bölümüyle sezon finali yapıyor…

Başarılı oyuncu kadrosu ve eğlenceli sahneleriyle Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisinin 2 Haziran Salı günü saat 22.00’de yayınlanacak olan sezon finalinde bizi neler bekliyor?

Kayıp olan babasının aramaktan kafası karışan İrem, Avrupa’ya gitme hayalleri kurmaya başlar. İrem’in memleketten gitme ihtimali Tarık’ı derin bir endişeye sürükler. İrem’in kalmasını sağlamak için onun hayatını ve mahalleyi değiştirmek ister. İlham Perisi İlhan ve Şair Lütfü’ye mesafe koyan Tarık ise, ‘hızla’ iş arama çalışmalarına başlar.

Tarık’ın değişmeleri gerektiği yönündeki sözlerine çok içerleyen İlhan ve Lütfü ise bir televizyon kanalına yaz dizisi hazırlamaya başlarlar. Ancak, “dizi işi” hiç beklemedikleri gibi ilerler.

Bununla birlikte, mahalledeki diğer karakterler de değişim rüzgarından nasibini almıştır…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.