Tuvana Türkay...  "SOMUNCU BABA AŞKIN SIRRI" İLE BEYAZ PERDEDE !..

Tuvana Türkay... "SOMUNCU BABA AŞKIN SIRRI" İLE BEYAZ PERDEDE !..

En son "Kara Para Aşk" dizisinde canlandırdığı "Bahar" karakteriyle dikkat çeken Tuvana Türkay, yönetmenliğini Kürşat Kızbaz'ın yaptığı 2015 yılının en iddialı filmleri arasında yer alan "Somuncu Baba Aşkın Sırrı" filminin kadrosuna dahil oldu.

Furkan Palalı, Gürkan Uygun ve Altan Gördüm'ün de rol aldığı sinema filminde Tuvana Türkay, Furkan Palalı'nın canlandırdığı Somuncu Baba'nın eşi Necmiye olarak kamera karşısına geçti.

Tuvana Türkay, çekimleri Aksaray'ın eşsiz tarihi ve doğal mekanlarında gerçekleştirilen "Somuncu Baba Aşkın Sırrı" filmiyle ilgili olarak şunları söyledi:

"Kürşat Kızbaz sevdiğim yönetmen arkadaşlarımdan biri. Daha önce Yunus Emra Aşkın Sesi filminde bir araya gelecektik fakat şehir dışında çalıştığım için olamadı. Tasavvufa ilgimi ve merakımı bilir. Ben de sevgili Kürşat’ın kalemini ve hayal dünyasını bilirim. Kadromuz zaten çok güçlü, üstatlarla çalıştık. Partnerim Furkan Palalı ile güzel bir uyum yakaladık. Furkan önce kendisine dolayısıyla işine ve ekip arkadaşlarına çok saygılı bir oyuncu. Karakterim seyirciyi şaşırtacak. Ters köşe bir karakter oldu, kısa ama öz oldu. Aksaray halkı beni Yer Gök Aşk’tan bilir, onların kızı sayılırım. O coğrafyanın yabancısı değilim. Her anlamda set ekibini, kamera arkasını ve orada geçirdiğim günleri özleyeceğim bir iş oldu benim için.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.