TV KANALLARINDAN CESUR KARAR!..

TV KANALLARINDAN CESUR KARAR!..

Show, ATV, Kanal D, Fox ve ,Star`dan tarihi karar geldi. Tüm kanallar teker teker iddialı yapımlarını bitirme kararı aldı.

Bir çoğu büyük bir ümitlerle yeni başlamıştı. Ancak yayınlandıkları günlerdeki rakipleri ile olan mücadelesinde reyting savaşlarında yenik düştüler.

Kanallar bir diziye son verirken bir başka diziye şans veriyor. Show TV'de Keşke Hiç Büyümeseydik, Kanal D'de Koca Koca Yalanlar, Bir Litre Gözyaşı, Bir Umut Yeter, ATV'de Can Kırıkları, FOX'da Bir Deli Rüzgar, 4N1K İlk Aşk için fişleri çekildi.

STAR'da Nefes Nefese ve günlük dizi olan Adını Sen Koy ancak STAR final yaptırırken TV8 fenomen diziyi transfer etti.

Keşke Hiç Büyümeseydik

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi finalsiz yayından kaldırıldı. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi önce saat olarak PT2’ye yani 23:15’e alındı sonradan da 4. bölümü ile 30 eylülde final yaparak ekranlara veda etti

KONUSU
30 yıllık bir zaman diliminin konu edileceği diziden ilk kareler de geldi.

Babalarının ölümüyle çocukluk anılarını, gençlik bunalımlarını, ilk aşklarını ve kavgalarını yaşadıkları yere yıllar sonra geri dönen kardeşlerin hikayesi izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor.

Koca Koca Yalanlar
Limon filmin yaz dizisi tadında ki romantik komedi dizisi Koca Koca Yalanlar sezona çok tartışmalı başlamıştı.

Aile hayatını olumsuz etkileyeceği ile ilgili bir çok eleştiri alan Koca Koca Yalanlar dizisi sonradan senaryosunu düzeltse de ne yazı ki reytinglerde beklediğini alamadı.

Koca Koca Yalanlar dizisi her geçen hafta daha da düştü ve Kanal D’yi artık pazartesi temsil edemeyecek hale geldi.

Özellikle Çukur dizisinin 10 ve üzer, reytingler aldığı pazartesi günü 3 reytingte kalan Koca Koca Yalanlar dizisi yapımcısını ve kanalını üzdü.

Koca Koca Yalanlar ekim ayı içerisinde en geç kasımda final yaparak ekranlara veda edecektir.

Bir Litre Gözyaşı
Pazar akşamları ekrana gelen dizinin reytingleri iyi gitmiyordu. Pazar günü 3. bölümü yayınlanan dizinin erken finali söz konusu.

Dizinin 3 hafta sonra 11 Kasım akşamı yayınlanacak 6. bölümüyle ekrana veda edeceği gündeme geldi.

Başrollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı Bir Litre Gözyaşı dizisi son bölümüyle, Total grubunda 10. sırada, AB grubunda ise 9. sırada yer alabilmişti.

Bir Umut Yeter
Bir Umut Yeter dizisi yayından kaldırıldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Umut Yeter final bile yapmadan yayından kaldırıldı.

Reyting yarışına yenik düşen dizi apar topar ekranlardan alındı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç Töre, Hazal Subaşı ve Serhat Tutumluer yer aldığı Bir Umut Yeter dizisi yayından kaldırıldı.

Bir Umut Yeter dizisi final bile yapamadan yayın hayatına son verildi. Bir Umut Yeter gün değiştirme ihtimali de yok.Star Tv yeni sezon için Nefes Nefese’ye güvenmedi ve onun yerine yeni projelere onay verdi.Star TV'nin yüksek bütçeli dizilerinden Nefes Nefese için final kararı alındı.

Nefes Nefese dizisi 26 Eylül Çarşamba akşamı reytinglerde Total'de 9. sırada, AB'de ise 4 sırada yer aldı. Yayınlandığı günden bugüne reytinglerde başarılı sonuç elde edemeyen, TMC Film imzalı dizinin 10. bölümde final yapmasına karar verildi.

Adını Sen Koy

Önce Trt 1 ekranlarında sonra Star Tv ekranlarında yayınlanan ve 3. bölümünde olan Adını Sen Koy dizisinden final kararı geldi.Adını Sen Koy dizisi 19 ekim cuma günü ekranlara gelecek 390. bölümü ile yayın hayatını noktalandı.Ancak TV8 ekranlarına transfer oldu.

Can Kırıkları

Büyük merakla beklenen Atv’nin yeni dizi Can Kırıkları’ndan kötü haber geldi.Can Kırıkları dizisi pazartesi günleri ne yazık ki tutunamadı ve Atv’de daha 2. bölüm reytinglerini görür görmez Can Kırıkları dizisi için final kararını verdi.Ntc Medya da muhtemelen Can Kırıkları dizisinin çekimlerini bitirecek ve dizi çok büyük bir değişiklik olmazsa 12 kasım da 6. bölümü ile yayın hayatını noktalayacak.Bir Deli Rüzgar fragman videosu “dizi bitiyor” iddialarını doğruladı. 20 Ekim 2018 günü ekranlara veda etti.

Başrollerinde Hatice Aslan, Berk Cankat ve Pınar Deniz’in yer aldığı dizide Melike karakterinin hayat hikayesi ekrana taşınıyordu.6 Ekim AB reyting sonuçlarında 6. sırada yer alan dizi 13 Ekim AB reyting sonuçlarında ise 10. sırada yer alınca dizi final yaptı.

4N1K İlk Aşk dizisi

12. bölümü ile 28 eylül cuma akşamı sezon finali yaptı dendi ama 4N1K İlk Aşk dizisi aslında final yaptı.4N1K İlk Aşk dizisi Kanal D’nin ineternet sitesine alındı.4N1K İlk Aşk dizisi 13. bölümü ile KanalD.com da devam edecek ama bizim için bu bir final

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.