Üç Harfliler: Beddua... BASIN GÖSTERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Üç Harfliler: Beddua... BASIN GÖSTERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

15 Haziran’da vizyona girecek olan yılın en çarpıcı filmi Üç Harfliler: Beddua’nın oyuncularının ve yapım ekibinin da katıldığı, sinema eleştirmenleri tarafından yoğun ilgi gösterilen özel basın gösterimi Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirildi.

İLK REKOR SALON SAYISINDA

Yapımcılığını TME Films ve Muhteşem Film’in ortaklaşa üstlendiği, izleyicilerden tam not alan Alper Mestçi’nin yeni filmi, ilk rekorunu da vizyon öncesi kırdı.

Tam 330 kopya ile vizyona girecek olan Üç Harfliler: Beddua,  Siccin 4 filmindeki 314 kopyalık rekoru geride bıraktı ve en fazla salon sayısına sahip korku filmi oldu.

Finalin Şok Etkisi

Korkunun ustası Alper Mestçi ilk gösterimle birlikte, özgün sahnelerim dediği birçok sahnenin yanı sıra finalde de seyirciyi şok etmeyi başardı.

Filmin bitiminin ardından salon sessizliğe bürünürken, bir süre yerlerinden kalkamayan izleyiciler alkışlarla bütün ekibi tebrik etti.

Salonda Bungee Jumping heyecanı

Filminin başrollerindeki dört güzel oyuncu; Beyzanur Mete, Esma Soysal, Şerife Ünsal ve Gizem Takma’nın büyük heyecanı gözlerden kaçmadı, Mete filmi izledikten sonra “İyi bir korku filmi bungee jumping yapmaya eşdeğer diyorlardı, inanmıyordum ama gerçekmiş.

Az önce salonda resmen bungee jumping yaptık” dedi.

Üç Harfliler: Beddua filminin özeti:

Havel adında Şaman bir kadın, dört genç kız ve korkunç bir Beddua…

Beddua iki tarafı keskin bir kılıç gibi gökyüzüne çıkmış, kara bulutların arasına gizlenmiş ve hedefini aramaktadır.

Melek, Burcu, Eda ve Ayla dört lise arkadaşıdır. Mezuniyetlerinin ardından yıllar geçmiş olsa da birbirlerinden kopmamışlardır.

Hayatları, Havel adında Şaman bir kadın ile karşılaştıkları geceden sonra ise tamamen değişecek ve bir daha eskisi gibi olmayacaktır.

Üç Harfliler: Beddua; bu dört genç kızın kimin tarafından edildiği belirsiz, hayatlarını cehenneme çeviren Beddua ile yüzleşmelerinin Bursa'da yaşanmış gerçek hikayesi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.