“Üç Harflilerden Nil”… PERDELERİNİ GALA İLE AÇIYOR!

“Üç Harflilerden Nil”… PERDELERİNİ GALA İLE AÇIYOR!

Son zamanların en popüler yazarı Kaan Erkam’ın yazdığı, duayen sanatçı Mehmet Ulay’ın yönettiği “Üç Harflilerden Nil” adlı oyun tiyatro seyircisine yepyeni bir görsel deneyim sunmaya hazırlanıyor.

En son “Tomris” isimli oyunu ve “Mahkum” dizisi ile seyircisiyle buluşan Mehmet Ulay, 15 Şubat’ta da “Üç Harflilerden Nil” oyunu ile birbaşka bir ustalık eserini sergilemeye hazırlanıyor.

Oyunda influecer olma hayalini taşıyan “Nil” karakterine başarılı oyuncu Sibel Salihoğlu hayat verirken yönetmen koltuğunda Ulay’a Direklerası ödüllü sanatçı Levent Tayman eşlik ediyor.

“Üç Harflilerden Nil” oyunun yazarı ise birden fazla kez en iyi yazar ödülüne layık görülen ve bu arada Oda Tiyatrosu’nun da Genel Sanat Yönetmeni olan Kaan Erkam.

Oyun, pandemi karantinasında sıkılan Nil'in yaratıcı bir şeyler yapmak için video çekme denemeleri ve kendi hikayelerini anlatmasıyla başlarken, Nil’in esas hikayesi gün yüzüne çıkıyor böylece seyircisini sıkı ve sarsıcı bir sona hazırlıyor.

İlk kez 15 Şubat’ta Kats Sahne de sergilenecek oyun Oda Tiyatrosu ve RN Production imzası taşıyor. Ses ve ışık tasarımı Taha Aykın tarafından yapılan “Üç Harflilerden Nil”in proje koordinatörlüğünü Günseli Damla Uğur üstleniyor.

ucharflilerdennil.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.