Ufak Tefek Cinayetler... 'SARMAŞIK GERÇEKTEN ZEHİRLİ!'

Ufak Tefek Cinayetler... 'SARMAŞIK GERÇEKTEN ZEHİRLİ!'

Oyuncu kadrosunda; Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler 40.bölümüyle 6 Kasım Salı günü saat 20:00'da Star TV'de...

Ufak Tefek Cinayetler 39.bölümde; Sarmaşık cephesinde Edip Özmen'in olaylı bir şekilde öldürülmesinin ardından yeni bir cinayet vakasına imza atıldı.

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Arzu, Emre'den öcünü almak için harekete geçtiği esnada kamyonla vurularak öldürüldü.

Arzu'nun Edip'in katili olduğu bir sır olmaktan çıkıyor ve tehlike dalga dalga yayılıyor. Ve bu daha başlangıç! Çünkü artık herkesin birini öldürmek için iyi bir nedeni var.

Herkesin cepleri dolu ve hiç kimsenin şakası yok! İpler gerildikçe gerilecek ve sonunda Sarmaşık'ta vahşi bir cinayet daha işlenecek. Peki bu kez sıra kimde?

Arzu gözünü kararttı; işlediği cinayetin ortaya çıkmaması için her şeyi yapmaya hazır. Ama şer ittifakının dağılması da an meselesi. Başkomiser Kemal cinayeti çözmeye her zamankinden daha yakın.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.