Ufak Telek Cinayetler...MERVE'NİN DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLACAK!

Ufak Telek Cinayetler...MERVE'NİN DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLACAK!

Ufak Tefek Cinayetler'in 42. yeni bölümünde; Oya, “Kerim benim başımı çok ağrıtıyor” derken, Serhan da Kerim’i Oya’ya yaklaşmaması için uyarıyor… Pelin ise cehennemin kapısında…

Star TV ekranlarında izleyicilerle Salı günü buluşmaya devam eden Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Osman Sonant ve Ushan Çakır başrollerde yer alıyor.

Dizinin yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Etkili bir bölümün izleyicileri beklediği fragmandan anlaşılıyor.

En önemli detay ise sağlık sorunları nedeniyle diziden uzak kalan Aslıhan Gürbüz’ün dönüşü…

Merve karakterinin yokluğunda dizi bir hayli ivme kaybetmişti. 42. bölümde artık Merve, entrikalarıyla geri dönecek.

Adeta “Merve’nin dönüşü muhteşem olacak” dedirtecek bir bölüm geliyor… “Ben bitti demeden bitmez” diyen Merve, beklendiği gibi güçlü sahnelerle diziye dönüş yapıyor.Videodan fragmandaki detayları izleyebilirsiniz.

 

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 42. yeni bölümünden 2. fragmanında önemli detaylar vardı. Oya, “Kerim benim başımı çok ağrıtıyor” derken, Serhan da Kerim’i Oya’ya yaklaşmaması için uyarıyor…

Pelin ise cehennemin kapısında… Serhan “Her şey bitti derken” Merve ise “Ben bitti demeden bitmez” diyerek.

Ufak Tefek Cinayetler 41. ve son bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar…

Arzu’nun gizemli ölümü, Sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşturuyor. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Ama Sarmaşık’ı bilen kimse buna inanmaz! Mehmet, Arzu’nun intikamını almak için orada.

Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bittiler, burdan çıkış yok! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları herşeyin nihayet cezasını çekecekler artık! 

Merve’nin özlemiyle yanıp tutuşan Kerim, vargücüyle Merve’yi bulmaya çalışıyor, ve işte! Yaşadıkları aşktan yola çıkınca buluyor! Hiç vakit kaybetmiyor, kraliçeyle buluşmak için.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.