Ümit Besen? ÇILDIRTAN HABER !...
Geçtiğimiz günlerde bir günlük gazetede çıkan "Ev partine beni çağır sevgilim" başlıklı haber Ümit Besen'i adeta çıldırttı ve yasal yollara başvuracağını söyledi?
Haberde Engin Altan Düzyatan ve Özge Özpirinçci'nin sanatçı dostlarıyla birlikte evlerinde bir parti verdiği ve bu partiye Ümit Besen'in 10 Bin TL karşılığı katılarak şarkı söylediği ve özellikle "Nikah Masası" adlı şarkısını defalarca söylediği yazıyordu?
Ümit Besen, magazinkolik.com'a yaptığı açıklamada bu yazılanları "şahsıma ve şarkıma hakaret"kabul ediyorum dedi ve şunları söyledi;
"-Ben Engin Altan ve arkadaşı Özge Özpirinçci'yi çok severim? Hatta geçenlerde çalıştığım yere sanatçı arkadaşlarıyla birlikte gelerek Özge'nin doğum gününü kutladılar?
Ama ben ne Engin'in ne de özge'nin evini bilmem, iddia edildiği gibi hiç gitmedim de !." diyor ve ardından da magazinkolik.com'a şu yazılı açıklamayı yapıyordu;
"-15 mayıs pazar magazinde hakkımda yayınlanan aslı astarı olmayan yalan yanlış yazılmış altında Zafer Akbaş imzalı araştırma gereği duyulmaksızın yazılmış yazıları ŞAHSIMA VE
ŞARKIMA HAKARET kabul ediyorum mutlaka değerli kardeşim Engin Altan'da bu Asılsızlığa çok şaşırmıştır.,."
Ümit Besen



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.