Ümit Besen - Yeliz...  İZMİRLİLERE  GAZİNO EĞLENCESİ!

Ümit Besen - Yeliz... İZMİRLİLERE GAZİNO EĞLENCESİ!

Klasikleşen şarkılarıyla 40 yılı aşkın süredir Türk müziğine damga vuran Ümit Besen, Nikah Masası gibi ezbere bilinen şarkılarını İzmir'li seyircilerin coşkulu eşliğiyle birlikte seslendirdi.

“Yeni Bi’ Fest Gazino Geceleri” İzmir’de eski gazinoları aratmayan mükemmel bir geceye daha imza attı. Fantezi müziğin efsane ismi Ümit Besen, ‘Nikah Masası’ başta olmak üzere ezbere bilinen tüm şarkılarını salonu dolduran dinleyicilerle birlikte söylerken, pop ve arabeski kendine özgü tarzıyla birleştiren Yeliz, şarkılarının yanı sıra gazino günlerine ilişkin anılarıyla da unutulmaz bir gece yaşattı.

Anason Orkestrası ise dinleyenleri eski 45’liklerden oluşan repertuarıyla keyifli bir müzikal yolculuğa çıkardı. Gecenin sürpriz ismi geçmiş yıllara unutulmaz kareleriyle damga vuran ünlü fotoğrafçı Erol Atar oldu. 

Türkiye’nin gece hayatına bir dönem damga vuran gazino kültürünü 4 yıldır tekrar canlandıran Yeni Bi’ Fest, bilenlerin özlediği, yaşamayanların ise merak ettiği gazino eğlencesini, çok özel bir turneyle günümüze taşıdı.

İstanbul’da hala konuşulan bir eğlenceyle başlayan “Yeni Bi’ Fest Gazino Geceleri” ikinci durağı İzmir’de de unutulmayacak bir geceye sahne oldu.

Nikah Masası ve Okul Yolunda, hep bir ağızdan söylendi

Yeni Bi Fest Gazino Geceleri’ni mükemmel bir eğlenceye dönüştüren Ümit Besen ve Yeliz, seyircilere dolu dolu bir gazino gecesi yaşattı.

Klasikleşen şarkılarıyla 40 yılı aşkın süredir Türk müziğine damga vuran Ümit Besen, Nikah Masası gibi ezbere bilinen şarkılarını seyircilerin coşkulu eşliğiyle birlikte seslendirdi.

Şarkılarıyla pop ve arabesk müziği harmanlayan Yeliz, seyircileri şarkılarıyla coştururken, eski gazino anılarıyla hem duygusal, hem de eğlenceli anlar yaşattı.

Günümüzün eğlenceli topluluklarından Anason Orkestrası ise popülerliğini hiç kaybetmeylen eski 45’liklerden oluşan repertuarıyla geçmişten bugüne keyifli bir müzikal yolculuk yaptırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.