Umut Akyürek - Oktay Ertuğrul... ZİYADE FASIL'DA AŞK TAZELEDİLER!

Umut Akyürek - Oktay Ertuğrul... ZİYADE FASIL'DA AŞK TAZELEDİLER!

2004 yılında nikah masasına oturan Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek ve Türk Halk Müziği sanatçısı Oktay Ertuğrul evliliklerinin 17. yılında Anadolu Yakası’nın esşiz mekanı Ziyade Fasıl’da aşk tazeledi.

Yakın dostları İşletmeci şef Özlem Mekik’in verdiği özel bir davet katılan Oktay Ertuğrul ve Umut Akyürek, Ziyade Fasıl’ın geleneksel eğlencesine de katılarak güzel bir gece yaşadılar.

ziyadefasil-1.jpg

Ziyade Fasıl İşletmeci Şefi Özlem Mekik’in evsahipliğinde gerçekleşen buluşmada, Oktay Ertuğrul ve Umut Akyürek çifti, Almanya Dortmund’da bulunan Grammophon Event, Lady Grammophon ve Grammophon Müzikhol’ün sahibi Hasan Dere, sunucu ve TV programcısı Gökay Kalaycıoğlu, Türk Sanat Müziği solisti Bahar Gelir, www.magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur hazır bulundular.

ziyadefasil-2.jpg

Ziyade Fasıl’ın geleneksel saz heyeti eşliğinde sahne alan Oktay Ertuğrul, Bahar Gelir ve Umut Akyürek misafirleri müziğe doyurdu.

ziyadefasil-3.jpg

Oktay Ertuğrul şarkılarını eşine diz çökerek seslendirirken aşkını bir kez daha ilan etti.

ziyadefasil-5.jpg

ZİYADE FASIL HAKKINDA

2005 Yılında 3. Levent'te başlayan ve Suadiye'de devam eden Ziyade Fasıl'ın yolculuğu, 2018 yılı itibariyle de yenilenen konsepti ve işletmeci şefi Özlem Mekik’in lezzetleri ile Kozyatağı Hilton'da devam ediyor.

İlk günden bu yana aynı heyecan ve özveri ile kaliteli yemek, kaliteli servis ve kaliteli eğlence anlayışından taviz vermediğimiz yolculuğumuzda eski ve yeni müdavimlerimizle yepyeni anılar biriktirmeye devam ediyor.

20.00 itibariyle başlayan Ziyade Fasıl akşamında Dj Performansı ile 80 ve 90'lar, Ercüment ve arkadaşlarının eğlence dolu Canlı Fasıl programı, Zeybek, Oryantal ve Zenne gibi şovlar gecenize eşlik ediyor.

00.00'a kadar süren dopdolu bir eğlence programı var. Türkiye'nin ilk ve tek Postmodern Meyhanesi Ziyade Fasıl'da kesintisiz eğlence sizleri bekliyor.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.