Umut Evirgen… FİLMİNDE YENİ SEVGİLİSİNİN ESKİ SEVGİLİSİNİ OYNATTI

Umut Evirgen… FİLMİNDE YENİ SEVGİLİSİNİN ESKİ SEVGİLİSİNİ OYNATTI

Umut Evirgen imzalı "Annesinin Kuzusu" filminin afişleri yayınlandı. Evirgen filminde dolu dizgin aşk yaşadığı Alina Boz'un eski sevgilisi olan Kubilay Aka'yı oynattı.

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre ünlü işletmeci Umut Evirgen filminde yeni sevgilisinin eski sevgilisini oynattı. 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde prömiyeri yapılacak olan "Annesinin Kuzusu" filminin afişleri yayınlanırken filmin başrol oyuncularından Kubilay Aka'nın bir dönem adının Alina Boz ile aşk dedikodularına karıştığı öğrenildi.

Alina Boz şimdilerde Umut Evirgen ile büyük aşk yaşıyor.

annesininkuzusu-afis.jpg

Senaryosunu Feride Çiçekoğlu ve Umut Evirgen’in beraber kaleme aldığı, Umut Evirgen’in yeni uzun metrajlı filmi "Annesinin Kuzusu" Türkiye prömiyerini Eylül ayında 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde yapmaya hazırlanıyor.

Festivalde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda ilk kez seyirci ile buluşacak filmin afişleri paylaşıldı.

Filminin oyuncu kadrosunda Kubilay Aka dışında Selin Şekerci, Necip Memili, Hatice Aslan, Tansu Taşanlar gibi başarılı isimler yer alıyor.

FİLMİN KONUSU:

Sevgi sözcükleriyle gizlenen terörün peşine düşen film, alışılmadık bir aile hikayesi ile herkesin geçmişindeki travmalarına kapı aralamaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.