ÜNLÜ İSİMLER BOĞAZDA ENGELLİLER İÇİN BALIK TUTACAKLAR!..

ÜNLÜ İSİMLER BOĞAZDA ENGELLİLER İÇİN BALIK TUTACAKLAR!..

ngelsiz Yaşam Vakfı’nın organizasyonunda ünlü isimler engelliler ile bir araya gelerek oltayla balık tutma yarışması yapacaklar

Her engelli bireyin bir ünlü ile eşleşerek boğazda özgürlüğe atacakları oltalarıyla yarışacakları günün sonunda kazananlar evlerinde oturmaktan sıkılan engelli bireyler olacak…

Engelsiz Yaşam Vakfı ile “Balık Dedektifi” Programı  işbirliğ ve Portaxe’in katkılarıyla ünlü isimlerinde katılacakları “Engelsizsiniz Balık Tutma Yarışması” yapılacak.

25 Eylül Salı günü Baltalimanı Portaxe’de yapılacak olan yarışma bir sosyal sorumluluk etkinliği olarak gerçekleştirilecek.

Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan “Bir engelli bireyin bir ünlü ile eşleşip Portaxe’in terasından özgürlüğe atacakları oltalarıyla yarışacaklar ve günün sonunda kazananlar evlerinde oturmaktan sıkılan engellilerimiz olacaktır” dedi.

Türkiye’nin en önemli su ürünleri üreticisi ve sektörünün en büyüğü olan “Kılıç Deniz Ürünleri” ve Türkiye'de avcılık, balıkçılık ve doğa sporları ile ilgili e-ticaret sitesi “Av Deposu”nun sponsorluklarıyla gerçekleştirilecek organizasyona Tamer Karadağlı, Kamuran Akkor, Wilma Elles, Derya Uluğ, Buket Aydın Baykal (Kanal D Ana Haber Sunucusu), Tanju Çolak, Cem Belevi, oğlu engelli olan Çılgın Sedat, Kendi, Ekin, Umut Akyürek ve Uğur Aslan katılacaklar.

İZEV(İstanbul Zihindel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı ) zihinlerdeki duvarın yıkılması için Selda Bağcan, Funda Arar, Kubat ve Koray Avcı ile birlikte gerçekleştirdiği Yaşam Hakkı “Duvar” klibinin seslendirilmesiyle başlayan yarışma, ünlülerin birer engelli bireyle eşleşip iki saat süresince yarışacaklar.

Yarışma sonunda ise en çok balık tutan ikili yarışmanın galibi olacak. Organizasyonda engelli bireyler ve aileleri başta olmak üzere herkese balık ekmek  ikram edilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.