ÜNLÜ İSİMLER, KÖFTECİ AÇILIŞINDA NİŞANTAŞI'NDA BİRARAYA GELDİ !..

ÜNLÜ İSİMLER, KÖFTECİ AÇILIŞINDA NİŞANTAŞI'NDA BİRARAYA GELDİ !..

Ünlü iş adamı Hakan Tankut'un tekstil sektöründeki başarısını gıda sektörüne de taşımak üzere yola çıkarak Nişantaşı'nda açtığı Nişantaşı Köfte & Steak Restaurant'Inın açılışı, sanat, medya ve iş dünyasından bir çok ünlü ismi biraraya getirdi.

Haber; Mehmet KARADEMİR

22.10.2015 Perşembe günü gerçekleştirilen Nişantaşı Köfte & Steak'in açılışında yapımcı Caner Erdem, Şafak Sezer, Faik Öztürk, Tayfun Duygulu, Banu Zorlu, Nişantaşı ile simgeleşmiş Ozz antik'in kurucusu İbrahim Özcan,  Aynil Sigorta Aracılık Hizmetleri kurucularından ve magazinkolik.com editörü işadamı Mehmet Karademir, magazin gazetecisi Salih Keçeci ve bir çok isim Tankut'u yanlız bırakmadı.

Şafak Sezer'in esprileri ile kırıp geçirdiği, Faik Öztürk'ün kendi elleriyle köfteleri konuklara sunduğu bu renkli açılış gününde işadamı Sn Sedat Peker'in göndemiş olduğu kırmızı beyaz karanfillerle donatılmış çelengi gözlerden kaçmadı.

Bir döneme hem iş hayatındaki başarıları hem de sansasyonel aşklarıyla damga vuran ve halen mesleğindeki başarılarıyla adından bugünde söz ettiren Hakan Tankut,  Nişantaşı Köftecisinin 25 yıllık Osmanbey'deki geçmişini yenileyerek eşsiz lezzeti yeni yerinde de gurme ve meraklılarıyla buluşturuyor.

Özel hayatında  delikanlı, dosthane ve yardımsever  kişiliği ile de  her zaman parmakla gösterilen Erzincan'ın Eğinli ilçesinde doğan Tankut, kasap olan ailesi ile birlikte gıda sektörüne girmeye karar vermiş.

Tankut, köftelerinde kullanılan etlerin özel olarak Erzincan'da bulunan ailesinin yetiştirdiği doğal besili çiftlik hayvanlardan elde edildiğini, günlük ve taze olarak etlerin Erzincan'dan getirileceğini söylüyor.

Ünlü sanatçı Alişan'a komşu olan Hakan Tankut, yeni yerlerinde hem kaliteli hem de son dereece makul fiyatlarla müşterilerine hizmet sunacaklarını belirtiyor.

Ünlü işadamı, köftelerinin daha fazla kişiye ulaşması, bu mükemmel lezzetten kimsenin mahrum kalmaması için Türkiye ve tüm Dünya genelinde bayilikler de vereceklerini söylüyor.

Yenilenen mekanıyla son derece şık bir tasarımla hizmete açılan bu lezzete Teşvikiye caddesi, Osman Seden sokak numara 6'da ulaşabilirsiniz.

İŞTE GÖRKEMLİ AÇILIŞTAN ÖZEL KARELER:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.