ÜNLÜ İSİMLERDEN BABALAR GÜNÜ PAYLAŞIMI!

ÜNLÜ İSİMLERDEN BABALAR GÜNÜ PAYLAŞIMI!

Televizyon ve sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, Babalar Günü'nü sosyal medya hesaplarından yayınladıkları anlamlı mesajlar ve paylaştıkları fotoğraflarla kutladı.

Ünlü isimler her yıl Haziran ayının 3. haftasında kutlanan ve bu yıl 20 Haziran'a denk gelen 'Babalar Günü'nü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

İşte ünlülerden babalar günü paylaşımları...

MERVE ÖZBEY KOÇAK

merveozbey-babalargunupaylasim.jpg

Bize anlattığın her masal için minnettarız kenan baba, ve babalarımız... Seni ilk gördüğümde aslında her şeyi anlamıştım. Kaderin, kaderimizi birlikte yazıldığını ve bunun önüne kimsenin geçemeyeceğini biliyordum. ilk gördüğümde öyle sevmiştim ki öyle sevmek görülmese gerek... Sen bana baba oldun, sevgili oldun, arkadaş oldun, sırdaş oldun, her şey oldun. Her şeyi biliyordum da bize bu kadar iyi olabileceğine bu sığ aklım ermedi. Babamı yaşattığın her güne ve evladına şevkatli sarıldığın, yüzü incinmesin diye öpmeye kıyamadığım ilk babalar günün, evimizin babası olduğum günün kutlu olsun Kenan baba! Kızın da, ben de seni çok seviyoruz. Ailecek hep birlikte kutladığımız nice babalar günün olsun. Sana çok aşığız.

BÜLENT ŞAKRAK 

bulentsakrak-babalargunu.jpg

Bazen çocuklarıma dalıp gidiyorum, o sırada dönüp sana “Baba hakikaten beni bu kadar çok mu seviyordun ya” diye sormak istiyorum, soramıyorum... Ama cevabı adım gibi biliyorum... Seni seviyorum kral babam. Kutlu ol. Devrin daim olsun...

CEYDA DÜVENCİ ŞAKRAK

ceydaduvenci-babalargunu.jpg

Babam... Günün kutlu olsun.

BERFU YENENLER 

berfuyenenler-babalargunu.jpg

Zaten çok güzel bir adamdın babalık seni daha da güzel yaptı. Babalık yolculuğuna şahit olduğum için çok şanslıyım. Çocuklarına bu kadar iyi bir baba olduğun için de seninle gurur duyuyorum aşkım. Seni çok seviyorum.

FAHRİYE EVCEN ÖZÇİVİT

fahriyeevcen-babalargunu.jpg

Harika bir baba olduğun için sana teşekkür ederim sevgilim... Babalar günün kutlu olsun.

ÜMİT ERDİM 

umiterdim-babalargunu.jpg

İlk dakikalar...

CÜNEYT ARKIN 

cuneytarkin-babalargunu.jpg

Sevgiyle şefkatle emekle bizleri büyüten, düştüğümüzde kaldıran, öğretileriyle daima yol gösteren gerçek kahramanlarımız olan babalarımızın babalar günü kutlu olsun.

EZGİ EYÜBOĞLU 

ezgieyuboglu-babalargunu.jpg

Babalar günün kutlu olsun canım babam.

SELEN GÖRGÜZEL ALKAN 

selengorguzel-babalargunu.jpg

Arkamızda duran kahraman babalarımızın babalar günü kutlu olsun.

PELİN AKİL ALTAN

pelinakil-babalargunu.jpg

İyi ki sen... İyi ki biz... Babalar günün kutlu olsun. Biz bu günü babamız sen olduğu için her gün şükrederek kutluyoruz. Seni çok seviyoruz.

HADİSE

hadise-babalargunu.jpg

"Senin arkanda baban var kızım." diyebilen bir babanın verdiği güven kadar güzel bir duygu daha var mı? Önce bana bu duyguyu yaşatan babamın, yaşatabilen tüm babaların ve çocuklarına babalık yapan tüm annelerin Babalar Günü kutlu olsun."

MURAT BOZ

muratboz-babalargunu.jpg

"Bir folklör gösterisi sonrası babamla baş başa yemeğe çıktığımız bir gün... Bu anların kıymeti, aylar, yıllar geçtikçe daha da anlam kazanıyor. Vefat etmiş olan babalarımızın mekanları cennet olsun. Hayatta olan babalarımız başımızdan eksik olmasın. Tüm babalarımızın 'Babalar Günü'nü' kutluyorum."

PELİN KARAHAN GÜNTAY

pelinkarahan-babalargunu.jpg

"Hayatımızın güneşi babalarımızın babalar günü kutlu olsun"

SERENAY SARIKAYA

serenaysarikaya-babalargunu.jpg

"Ben de yakışıklı babamla bir fotoğraf koyayım bari…"

YILMAZ ERDOĞAN

yilmazerdogan-babalargunu.jpg

"Ben de yakışıklı babamla bir fotoğraf koyayım bari…"

SEDA BAKAN

sedabakan-babalargunu.jpg

"Can yoldaşım Ali Erel, canım abim Kaan Bakan, canım babalarım Feyzan Erel, Kasım Bakan ve tüm güzel kalpli babaların Babalar Günü kutlu olsun"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.