Medyada ilk Haber... ÜNLÜLERİN DEPREM BÖLGESİNE MORAL ZİYARETLERİ HIZ KESMİYOR!

Medyada ilk Haber... ÜNLÜLERİN DEPREM BÖLGESİNE MORAL ZİYARETLERİ HIZ KESMİYOR!

Onbir ilimizi etkileyen büyük depremin üçüncü günü itibariyle Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı öncülüğünde ünlü isimlerin moral ziyaretleri devam ediyor. Bu seferki ziyaretlere Türk Medyasından sadece Magazinkolik.com eşlik etti...

Projeyi başlatan ve ekip koordinatörü ses sanatçısı, TRT programcısı Züleyha Ortak olağanüstü hal sonuna kadar sahada olacaklarını, ramazanda iftar sofralarında depremzede kardeşlerimiz ile buluşacaklarını, önceliklerinin çocuklar ve gençler olduğunu söyledi.

unluler-depremzede2.jpg

Moral ziyaretlerin 2. haftasından itibaren sahada olan milli boksör Adem Kılıççı, şarkıcı Beste Korkmaz çocuklarla vakit geçirdi.

unluler-depremzede1.jpg

9 Mart günü sekizincisi gerçekleşen Adıyaman - Maraş ziyaretlerinde Züleyha Ortak, Adem Kılıççı, Beste Korkmaz'ın yanı sıra, kendi meslek dallarında başarılı isimlerden, Yılmaz Morgül, Özlem Yıldız, Aypen Telci, Tuğba Yağan, Buket Salman, Pelin Suade vardı. Ziyaretlere magazinkolik.com adına Genel Yayın Koordinatörümüz Esin Sabur'da eşlik etti...

unluler-depremzede5.jpg

unluler-depremzede3.jpg

Ekip  Adıyaman - Maraş ziyaretlerinde çadırkent ve koyteynerkentleri ziyaret ederek, depremzedelerin dertlerini dinledi, çocuklarla oyunlar oynadı.

unluler-depremzede4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.