ÜNLÜ İSİMLERDEN MEME KANSERİ FARKINDALIĞI!

ÜNLÜ İSİMLERDEN MEME KANSERİ FARKINDALIĞI!

#zamankaybetme projesinin ilk organizasyonunda, ünlü isimler meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için destek oldu.

BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi, ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ kapsamında büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

#zamankaybetme teması ile başlayan sosyal sorumluluk projesi ile, Ekim ayı boyunca meme muayenesi ve mamografi taraması 40 yaş ve üzeri tüm kadınlarımızın hizmetine ücretsiz olarak sunuluyor.

#zamankaybetme projesinin ilk organizasyonunda, ünlü isimler meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için destek oldu.

Aralarında Ayhan Aşan, Ayla Aşan, Ece Gürsel, Esra Sönmezer, Yeşim Akıncı, Survivor Sema Aydemir, Survivor Adem Kılıçcı, Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin de bulunduğu organizasyonda  sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimler tüm kadınları meme kanserine karşı mücadeleye ve #zamankaybetme ‘meye davet etti.

Ünlü televizyoncu Gökay Kalaycıoğlu’nun sunduğu etkinlikte BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Reşat Bahat; " Kadına yaptığımız her şey bu dünyada ve öbür dünyada kesinlikle karşımıza gelecek ve önümüzdeki kuşaklara eser olarak kalacaktır.

Her 8 kadından birinde görünen ‘meme kanseri’ başlangıç aşamasındayken görüntüleme yöntemleri ile tespit edilebilir ve ameliyatsız dahi tedavi edilebilir bir hastalıktır.

Ülkemizde ‘Meme Kanserinin tespit ve tedavi edilmesi için çok ileri düzeyde görüntüleme ve tedavi yöntemleri uygulanmaktadır.

Ülkem ile birçok konuda gurur duyduğum gibi meme kanseri ile mücadele konusunda da gurur duyuyorum.

Bizler devletimize ve kamuya meme kanseri ile mücadele kapsamında yardım etmek için buradayız. 

Bu sebeple meme kanserini probleme dönüşmeden daha başlangıç aşamasında tespit ve tedavi etmek için düşük doz radyasyon ile çekim yapan, ağrı ve acı kontrollü son teknoloji  Mamografi cihazımız ile hizmet veriyoruz. " dedi. 

BHT CLINIC İstanbul Tema Hastanesi Genel Müdürü Ömer Kurnaz ise, " Meme kanseri erken teşhis ile tedavi edilebilir bir hastalıktır.

Meme kanserinin erken teşhisi için zaman kaybetmeyin ve kontrollerinizi düzenli yaptırın." sözlerini paylaştı.

Meme Kanseri Farkındalık Ayı, #ZamanKaybetme sosyal sorumluluk projesinde bir araya gelen ünlü isimler, pasta kesiminde de eğlenceli anlara imza attı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.