ÜNLÜLER HAÇİKO TAKVİMİNDE!

ÜNLÜLER HAÇİKO TAKVİMİNDE!

Ünlülerin minik dostlarıyla fotoğraflarının yer aldığı ve geliri sokak hayvanları yararına bağışlanacak olan HAÇİKO takvimleri için sevilen isimler objektif karşısına geçti.

Ömür Gedik’in kurucusu ve başkanı olduğu HAÇİKO Derneği ile Karadenizli İşAdamları Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen yardım projesi için Türk pop müziğinin sevilen ismi Sinan Akçıl; “Bir otoyol kenarındaydı ve sabaha karşı 00.03’de onun hayatı kurtuldu. Peki ama diğerleri? Kaybetmeyelim kalbimizdeki değerleri. Bu canın bizden ne farkı var? Nefes aynı nefes...” diyerek minik dostlarımıza destek oldu.

Ekranların sevilen yüzü Mesut Yar; “Benim sevgim sana, seninkisi bana yeter dostum” diyerek bu anlamlı projede yer aldı.

Hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile adından sıkça söz ettiren Berk Oktay ise sevimli bir köpekle poz vererek; “Yaşamak ortak hakkımız, ortak havayı soluyoruz” dedi.

Güzel oyuncu Vildan Atasever ise Kuçe için; “Zamanın içinde etrafımda yuvarlanırken sen, gözlerine bakmam yeterli dile getirmediklerini anlamak ve sevgi dolu sadakatini hissetmek için. Ayaklarımın üzerinde durmaya çalışırken sen ayaklarımda ki sıcaklıksın.” diyerek kendi köpeği ile poz verdi.

Minik dostlarımızı destekleyen bu projeye destek veren Karadenizli İşAdamları Derneği Başkanı Murat Camadan “Ülke çapında hayvan hakları üzerine gurur verici projeleri ile adından sıkça söz ettiren HAÇİKO’ya destek vermekten ötürü mutluyuz. 2016 yılı içinde Karadenizli İşadamları Derneği olarak çeşitli alanlarda birçok projeye destek verip toplumsal katkı vazifemizi yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Takvimin Aralık ayı yaprağına bir kemirgene sarılarak poz veren Ömür Gedik ise deney hayvanlarının yaşadığı acıya dikkat çekerek “deney hayvanlarına özgürlük, kucakta daha mutlular” dedi. 

Cansel Elçin, Ali Aksöz, Berk Oktay, Mesut Yar, Sinan Akçıl, Türkan Şoray, Vildan Atasever, Mabel Matiz, Ece Seçkin, Barış Arduç, Ali Sunal ve Ömür Gedik’in katkıda bulunduğu, HAÇİKO ve Karadenizli İşAdamları Derneği ortak  projesinin  fotoğraflarını ise Muammer Yanmaz Fotoğraf Atölyesi proje ekibi çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.