ÜNLÜLERDEN DARICA MARATONUNA DESTEK!

ÜNLÜLERDEN DARICA MARATONUNA DESTEK!

Ünlülerin de katılımıyla magazinin kalbinin attığı saatlerde Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yapılan yarı maraton koşusu kadınlarda milli atlet Esma Aydemir ve erkeklerde Kenyalı Samuel Ndiritu'nun zaferiyle sonuçlandı.

 

 

5. Uluslararası Darıca Yarı Maratonu, unutulmaz anlarıyla Körfez'e damgasını vurdu. 11 ülkeden 253 atlet ve halk koşusunda da en az 5 bin kişinin aynı anda ter döktüğü zorlu parkur kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına mükemmel anlarla hafızalara kazındı.

 

ULUSLARARASI DARICA YARI MARATONUNDAN RENKLİ FOTOĞRAFLAR; 

Türkiye genelinden yoğun ilginin olduğu geleneksek koşuda kendisi de eski ve milli bir atlet olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli'ye bağlı ilçenin her geçen gün büyüyen dinamiklerine dikkat çekmek amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söylediler…

 

HER YER KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNDÜ...

İdeal Organizasyon şirketinin başarıyla organize ettiği, her yaştan vatandaşın ellerinde Türk bayrakları ile sokaklara aktığı etkinlikte profesyonel ve amatör sporcular;

"Birlikte güçlüyüz, biz biriz, tekiz" mesajı verdi. 15 Temmuz Darbe Şehitleri'nin de anıldığı etkinliğin finalinde, ödül töreni de gerçekleştirildi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz da, protokolde hediye ve plaketleri sundu.

İŞTE ÜNLÜLERİN DESTEK VERDİĞİ MARATONDAN İLGİNÇ VİDEO GÖRÜNTÜLERİ;

 

ÜNLÜLERE YOĞUN İLGİ...

Semiha Yankı, Asena, Nuri Alço, Survivor Hakan Hatipoğlu ve Gizem Özdilli'nin de katılım gösterdiği etkinlikte ünlüler, vatandaşların çok yoğun ilgisini kayıtsız kalmadı, saatlerce fotoğraf çektirdi, tişört imzaladı.

Ünlü Magazin Gazetecisi Nurcan Sabur'un destekleriyle  ünlülerin geniş zaman ayırdığı Darıca, Türkiye genelinden medya mensuplarının yakın markajındaydı.

Maraton sırasında ünlülerle kısa mesafeli sembolik bir koşu yapan Başkan Karabacak; ipi onlarla birlikte göğüsleyerek hepsini Türk atletizmi adına kendilerine verdiği destekten dolayı “şampiyon” ilan etti…

HAYRAN KİTLELERİ BİR AN OLSUN YANLARINDAN AYRILMADI...

Yakışıklılığı ile genç kızların sevgilisi Hakan Hatipoğlu, sahnede kendisine takdim edilen çiçeği isteyen bir hayranını kırmadı, çiçeği bayan fanına verdi. O anlarda sevinçten çığlıklar atan hayranlarının birçoğu, fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Asena fanları da bir an olsun boş durmadı, ünlü isim ile bir araya gelebilmek için yoğun çaba harcadı. Nuri Alço, Semiha Yankı ve Gizem Özdilli fanları da protokol önünde yığılınca, izdiham oluşmaması için görevliler harekete geçti.

Başarıyla gerçekleştirilen etkinlikten geriye, spor ile kitlelerin buluşturulduğu başarılı organizasyonun yansımaları kaldı.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.