ÜNLÜLERİN BU YAZ Kİ TATİL KARNELERİ-2

ÜNLÜLERİN BU YAZ Kİ TATİL KARNELERİ-2

Bu yaz plajda en çok haberi çıkan kişiler Eda Taşpınar, Pınar Altuğ ve kızı Su, Süreyya Yalçın, Işıl Rençber oldu. Ayrıca gazeteci arkadaşlarımız bizlere acıyıp selülit haberlerine fazla yer vermediler. Buna kendi hesabıma memnun olduğumu söylemeliyim. Hemen hemen her kadında olan bu problemi gazetelerde görmek çok da hoş değildi.

Bu yaz beğeneceğim bir giyim gurusu çıkmadı nedense. Kıyafet ve takılar çok da abartılı değildi.

Bu yaz ortalıkta görünmek istemeyen ünlülerin nereye gittiğini İzmir'in güzel ilçesi Dikili'ye gidince keşfettim. Hakikaten bir doğa harikası olan Kalem adasındaki Oliviera otel bu yaz isimlerle dolup taşmış. Yurt dışında çok ünlülerin saklı gizli tatil yapmak için gittikleri yerler adalar ise Türkiye'de de . Kalem adası.

Boyner'lerden tutun da Gülben Ergen'e kadar herkesler gelip gitmiş. Kaçamak yapmak isteyenler bu otele helikopterle gidip geliyorlar. Kimler bunlar açıklamak istemem doğrusu;) Seneye objektifler orayı mesken tutabilirler valla. Gerçi ada konum olararak buna uygun değil. Web ten girip görün. Cennet , Dikili'de hakikaten..

Yıllar önce ünlü balet Rudolph Nureyev Türkiye' ye tatil için çok sık gelirmiş. Özellikle Marmaris ve Bodrum favorisi imiş. O kadar çok sevmiş ki ülkemizi kendine ait bir evi olsun istemiş. Dostlarını da burada ağırlıyormuş. Ancak Ege kıyılarında aradığı yeri bulamayınca emlak almaktan vazgeçmiş artık.

Yine arkadaşlarıyla geldiği bir tatil sonrası heyecanla İstanbul'daki yakın bir arkadaşını arayarak uzun süredir aradığı yeri bulduğunu müjdelemiş. Bu yer Dikili imiş. İstediği araziye tam gönlünün istediği gibi bir ev yapmış. İçini şahane döşemiş. 1980 li yıllarda kara yollarının pek te iç açıcı olmadığı günlerde konuklarını Midilli'den getirterek misafir etmiş. Dünya sosyetesi ve sinema sanatçılarının en ünlüleri Dikili'de o Topkapı sarayı benzeri nefis villada ağırlanmış?

Ölümünden sonra evi hala İtalyan menejeri tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Yine dünya çapında konuklar ağırlanmaya devam ediliyor Midilli yoluyla.

Ayrıca Dikili'de benim şahsen tanıştığım Francoise'da orada yaşıyor. Yıllarca Brigitte Bardot 'un asistanlığını yapmış ve şu anda Dalai Lama ile çalışıyor. Burada huzur buluyor.

Tiyatro duayeni Engin Uludağ 'ın uzun yıllardır bir sanat müzesine çevirdiği evinde ünlü tiyatrocular misafir oluyor.

Aslında ortadirek kasabası görüntüsü altında bir saklı cennet ....

Seneye keşfedilmeyi bekler..

Zeliha.sı[email protected]

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum