ÜNLÜLERİN FORMLARINI KORUMA SIRLARI

ÜNLÜLERİN FORMLARINI KORUMA SIRLARI

Görsel sanat için beslenmelerine dikkat eden ünlü kadınlarımız nasıl diyet yapıyor?

Herkes fit ve güzel görünmek ister tabiiki metobolik olarak şanslı değilsek beslenmemize dikkat etmemiz gerekir. Heleki normalde beş kilo fazla gösteren renkli kutu ekran önünde olan ünlülerimiz daha fazla çaba göstermek zorundadırlar.

Ünlülerin zayıflamak, formlarını korumak ve genç görünmek amacıyla akıllarına gelen ilk çare diyet oluyor? Görsel sanat için beslenmelerine dikkat eden ünlü kadınlarımız nasıl diyet yapıyor?

Siz okuyucularımız için araştırıp güzellikleri ve zayıflıkları ile hayranlık kazanmış kadın sanatçıların nasıl kilo verdiklerini öğrendik.

ÜNLÜLERİN ÖZEL DİYETLERİ

Araştırmamıza ''Gülben Ergen'' le başladık; ünlü sanatçı sabahları peynir,domates ve salatalık yerken öğlenleri ızgara et ve salata tercih ediyor.

Sanatçının akşam yemeğindeki tercihi ise genellikle az yağlı sebze yemekleri. Bunlara ek olarak Gülben Ergen diyetlerinde mineral ve vitamin dengesine çok dikkat ediyor.

Sinemanın taçsız kraliçesi Türkan Şoray mutlaka doktor kontrolünde diyet uyguluyor. Kahvaltıda mısırdan yapılmış ürünler, süt ve sade kahve tüketen ünlü oyuncu sabahları uzun yürüyüşler yapmasının diyetle bütün olduğunu söylüyor.

Sultan' ın öğlen yemeği salata, kepek ekmeği ve meyve, akşam yemeği ise vazgeçemediği ızgara balık, mevsim salatasından oluşuyor.

Pop müziğin başarılı kadın vokallerinden '' Reyhan Karaca '' haftada düzenli egzersizin yanında yediklerine de dikkat ediyor. Bol bol ılık su içip tam buğday ekmeği tüketiyor.

Reyhan Karaca'nın diyetinde unlu yiyecek, şekerli ürün ve taze sıkılmış olmayan meyve suyuna kesinlikle yer yok.

Ünlü yorumcu Ebru Gündeş özellikle bir diyet listesi kullanmıyor. Her gün canının çektiğini yediğini söyleyen şarkıcı lahmacun, kebap, köfte ilk tercihimdir diyor.

İstediği yemeklerini yedikten sonra sıkı egzersizle formunu yeniden kazandığınıda belirtmeden etmiyor tabiiki.

Pop müziğimizin güçlü yorumcularından Deniz Seki'nin kilo vermek ve zinde kalmak için uyguladığı diyet listesinde çiğ sebze başta yer alırken, öğlen öğünlerinde makarna, pilav başta, bulgur ve simit ön planda.

Deniz Seki'nin akşam yemeğinde ise favori yemeği sebzeyle karışık balık veya tavuk ağırlıklı besleniyor.

7 den 70 e herkesin önce sesiyle sonrada muhteşem fiziği ile beğenisini toplayan ''Süper Star'' Ajda Pekkan' ın öğlen ve akşam yemeklerinde tercihi bol bol beyaz et, soda ve yeşil çay.

Canı çektikçe bitter çikolata atıştıran süper star her sabah bir bardak süt, yulaf ezmesi, tarçın ve bal ile besleniyor.

Ajda Pekkan'ın vazgeçilmezleri arasında ılık su, yarım çorba laşığı pekmez ve limonla hazırladığı özel içeceğide var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.