ÜNLÜLERİN GENÇLEŞMEK VE BAĞIŞIKLIKLARINI GÜÇLENDİRMEK İÇİN YENİ TERCİHİ: DETOKS!

ÜNLÜLERİN GENÇLEŞMEK VE BAĞIŞIKLIKLARINI GÜÇLENDİRMEK İÇİN YENİ TERCİHİ: DETOKS!

Uzun süredir yükselişte olan sağlıklı ve zinde yaşam trendi, pandemiyle birlikte daha da hız kazandı. Bir yılı aşkın süredir yaşanan yorgunluklar, daha sağlıklı yaşam arayışlarını tetikledi. Bu arayışlarda ilk sırada ise detoks yer aldı.

Aralarında Hande Doğandemir, Pınar Deniz, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Ivana Sert, Nebahat Çehre, Özge Ulusoy, Tuba Ünsal ve Gupse Özay'ın yanı sıra Kelly Brook, Rita Ora ve Kate Moss gibi dünyaca ünlü isimlerinde de yer aldığı birçok ünlü bedensel ve zihinsel arınma ve yenilenme ihtiyaçlarını karşılamak için TheLifeCo Wellbeing’i tercih etti.

Geride bıraktığı 16 yılda 35 bin misafirinin sağlıklı yaşam yolculuğuna eşlik eden TheLifeCo Wellbeing son dönemde Türkiye’den ünlü isimlerin yanı sıra Avrupa’dan siyaset, moda ve iş dünyasının önde gelen isimleri de ağırlıyor.

Hande Doğandemir ve Pınar Deniz Master Detoks programını uyguladı

35 yaşındaki ünlü oyuncu, Exxen'deki Hükümsüz dizisinin bitmesiyle detoksa girdi. 4 gün süren yoğun arınma programı çerçevesinde Master Detoks programı uyguladı.

Doğandemir; taze sıkılmış sebze, çim ve buğday sularıyla bedenini toksinlerden arındırırken fazla kilolarından da kurtularak form tuttu.

Detoks kampında olan ünlü oyuncu, TheLifeCo’da bütünsel arınma ve yenilenme sürecini sosyal medya hesabı üzerinden "Kapalı. Zihinsel ve fiziksel detoks" notu ile paylaştı: https://www.instagram.com/p/CM4pOo0BI9J/

Pınar Deniz set öncesi 3 gün TheLifeCo Antalya'da Master Detoks yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir kez daha anladım ki ruh ve beden sağlığı ayrılmaz bir bütün" ifadelerine yer verdi: https://www.instagram.com/p/CNPp4YcjLRW/

Ivana Sert 7 günlük yoğun bir programa katıldı!

Master Detoksun ardından Green Salad programıyla yoğun bir programa giren Ivana Sert sosyal medyadaki paylaşımında, "Hayatımdaki ilk detox sürecini başarıyla tamamladım.

Master Detoks ile 5 gün içinde 4,5 kg verdim. Bundan sonra hayat tarzımızda büyük bir değişim olacağını düşünüyorum" dedi. https://www.instagram.com/stories/highlights/17902587040803776/?hl=tr

Sağlıklı yaşam deyince akla detoks geliyor

Detoks, sağlıklı yaşam arayışlarında ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle Covid-19’a karşı bağışıklıklarını güçlendirmek isteyenler, detoksu tercih ediyor. TheLifeCo Wellbeing Program Koordinatörü Mirey Yuhay, herkese uygun tek bir detoks programı olmadığı uyarısını yapıyor ve doğru bir tercih yapmanın ipuçları veriyor:

  1. Etkili bir detoksun uzman desteğiyle yapılması gerektiğini unutmayın.
  2. Kişiselleştirilmiş bir detoks uygulamasını tercih edin.
  3. Hedefinize göre etkisi ve zorluk seviyesi farklılaşan bir yol izleyin.
  4. Size uygun bir beslenme programı uygulayın.
  5. Detoksunuzu tatilde yapmak istiyorsanız, güvenilir ve tavsiye edilen bir işletme seçin.
  6. Pandemi sonrasında daha da fazla ihtiyaç haline gelen “dijital detoksu” da programınıza eklemeyi unutmayın. Araştırmalar her 100 kişiden yalnızca üçünün cep telefonu olmadan tatil yapabildiğini gösteriyor.

Bütünsel bir detoks programı

Mirey Yuhay, “TheLifeCo Wellbeing’in Bodrum, Antalya ve Phuket’teki merkezlerinde ağırladığımız konuklarımızın ihtiyaçlarına uygun sekiz beslenme programı sunuyoruz.

Doktor ve diyetisyen konsültasyonlarının sonrasında, daha hızlı ve etkili sonuç almak için bütünsel bir program uyguluyoruz.

Kişiye özel ek terapilerin yanı sıra, yoga, meditasyon, doğa yürüyüşü gibi aktiviteler ve infrared sauna, tuz odası, ozon sauna gibi destekleyici terapiler sunuyoruz” dedi.

Ünlülerin detoks sırları

TheLifeCo Wellbeing’in “Güvenli Turizm Sertifikası”na sahip olduğunu belirten Yuhay, yüksek güvenlik tedbirlerini harfiyen uygulayan işletmelere verilen bu belgeyi korumak için, hijyen ve sosyal mesafe kurallarını tavizsiz bir yaklaşımla uyguladıklarını sözlerine ekledi.

16 yılda 35 bin misafirin sağlıklı yaşam yolculuğuna eşlik ettiklerini aktaran Yuhay, “Hande Doğandemir, Pınar Deniz, Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy gibi Türkiye’den ünlü isimlerin yanı sıra, Avrupa’dan siyaset, moda ve iş dünyasının önde gelen isimleri, bedensel ve zihinsel arınma ve yenilenme ihtiyaçlarını karşılamak için TheLifeCo Wellbeing’i tercih etti.

Siz de ünlülerin detoks sırlarını uygulayarak kendinizi yenileyebilirsiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.