ÜNLÜLERİN YENİ UĞRAŞI; BELGESEL!..

ÜNLÜLERİN YENİ UĞRAŞI; BELGESEL!..

Sanat dünyasının ünlü aktörleri belgeselci oldu. Kıvanç Tatlıtuğ, Kıvanç Kasabalı, Engin Altan Düzyatan, Erkan Can ve Güven Kıraç artık yaptıkları gezi ve doğa programlarıyla izleyiciyle buluşuyor.

İzleyicilerin diziler ve filmlerde görmeye alışık olduğu ünlü isimler gezi ve doğa programlarına yöneldi. Kıvanç Tatlıtuğ, Kıvanç Kasabalı, Engin Altan Düzyatan, Erkan Can ve Güvenç Kıraç’ın da aralarında olduğu ünlü aktörler, bu kez hem anlatıcı hem de gezgin rolüyle belgesellerin yeni yüzleri oldu.

TARIM BİZİM GELECEĞİMİZ
Kıvanç Tatlıtuğ, “Tarım Bizim Geleceğimiz” adlı belgeselin hem seslendirmesini hem de sunuculuğunu üstlendi. Anadolu’nun güzelliklerini ön plana çıkaracak belgesel, ülkemizin ekolojik zenginliklerini gözler önüne sererken tarımın Türkiye’nin hem cevheri hem de geleceği olduğunu vurgulayacak.

Ünlü isimler belgeselci oldular

SEN DE TANIK OL
Engin Altan Düzyatan’ın “Sen de Tanık Ol” adlı programı TRT Belgesel’de yayınlanıyor. Fotoğrafa olan tutkusuyla da bilinen ünlü oyuncu programda Afrika’nın sesine kulak vermek için Masai Mara’da vahşi doğa anlarını ölümsüzleştiriyor.

Ünlü isimler belgeselci oldular

ŞEHİRDEN UZAKTA
Kıvanç Kasabalı, “Şehirden Uzakta” adlı programıyla Anadolu’nun sıcak ve samimi insanları ile doğal güzelliklerini ekrana taşıyor. TRT’de yayınlanan seride ünlü oyuncu her bölümde farklı bir şehri geziyor.

Ünlü isimler belgeselci oldular

KARAVANDA

Erkan Can ve Güven Kıraç, Selanik’ten Lizbon’a, Budapeşte’den Saraybosna’ya birçok yeri eğlenerek geziyor. İki usta aktörün en çok merak edilen yerleri izleyiciye sunduğu “Erkan Can ve Güven Kıraç Karavanda” adlı program, beIN CONNECT’te yayınlanıyor.

Ünlü isimler belgeselci oldular

 

 

 

Kaynak:Hürriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.