Val Kilmer'dan 'Top Gun: Maverick' itirafı... 'O ROL İÇİN YALVARDIM!'

Val Kilmer'dan 'Top Gun: Maverick' itirafı... 'O ROL İÇİN YALVARDIM!'

1986'da çekilen 'Top Gun'ın kadrosunda yer alan aktör Val Kilmer, filmin devamı niteliğinde olan 'Top Gun: Maverick'deki rolünü tekrarlamak için yapımcılara adeta "yalvardığını" itiraf etti.

2014 yılından beri gırtlak kanseriyle mücadele eden aktör Val Kilmer, vizyona girmeye hazırlanan 'Top Gun: Maverick' filminde 36 yılın ardından kısa süreli de olsa 'Tom Kazansky' karakterini yeniden canlandırdı.

Val Kilmer'dan 'Top Gun: Maverick' itirafı - Magazin haberleri

Hastalığı nedeniyle sesini kaybeden Kilmer, amacına ulaşsa da onun bu hayalini gerçekleştirmesi için epey çaba harcaması gerektiğini ifade etti.

Val Kilmer'dan 'Top Gun: Maverick' itirafı - Magazin haberleri

"İKİSİ TUZ VE BİBER GİBİ"

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Val Kilmer, 'Top Gun: Maverick' filmi için yapımcılardan kendisine teklif gelmediğini ama bunun bir sorun olmadığını söyledi. Sonunda yapımcıları ikna eden Val Kilmer, o filmde perdede kısa süre kalsa da yıllar önceki 'Iceman' karakterini bu devam filminde kısa süre de olsa hayat verdi. Kilmer, bu karakterin film için önemli olduğunu da belirtti. Ünlü yıldız, "Tom Maverick'ti ama Maverick'in düşmanı da 'Iceman'di. İkisi tıpkı tuz ve biber gibi." diye konuştu.

2014 yılından bu yana gırtlak kanseriyle mücadele eden Kilmer, geçirdiği operasyonun ardından hayata döndü ama sesini kaybetti. Kilmer, bu nedenle de eskisi gibi rahat bir şekilde iş bulamıyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.