Vapurda Çay Simit... 450. PROGRAMI KUTLADILAR!

Vapurda Çay Simit... 450. PROGRAMI KUTLADILAR!

2011 yılında TRT ekranlarında izleyiciyle buluşmaya başlayan, ünlü isimlerin samimi hallerinin ekrana getiren Vapurda Çay Simit Sohbet programı Bu Pazar 450.Bölümünü müzisyen Ekin Uzunlar ile kutluyor.

Le Vapure Magic'te çekimleri yapılan programın formatını oluşturan, yapımcı ve sunucu Ömer Öztürk; ‘’20 yıl önce 32.Gün programında Mehmet Ali Birand'ın yanında staj yaparken onlar 25.yıllarını kutluyorlardı.

Henüz o zaman bu fikir yoktu aklımda; ama en büyük hayalim yıllar sürecek, dostluklar oluşturacak, reyting başarısıyla birlikte klasik olabilecek bir programdı.

O yüzden kültürümüzün gerçek kahramanlarını birleştirmek istedim.

Çay ve simit sadece halkın değil, 'ben zaten halkım' diyen ünlülerinde yaşamlarında var olan bir şey.

Vapur mekanımız, martılar yol arkadaşımız oldu. Yüzlerce sefer yaptık, vapuru kaçıran, yanlış vapura binen ünlü isimler oldu lakin güzel anılar yaşanarak çekimleri tamamladık’’ Dedi.

11 yıldır her bölümde kaptanıyla birlikte vapurda tek bir ünlü ismi misafir eden programın konuk yelpazesi de oldukça genişti.

Selçuk Yöntem, Ezgi Mola, Haldun Dormen, Cengiz Bozkurt, Rasim Öztekin, Evrencan Uzun gibi isimlerin konuk olduğu Vapurda Çay Simit Sohbet son bölümünde de kendi yayın saatinde en çok izlenen program oldu.

Müzisyen Ekin Uzunlar’ın programda balık tuttuğu anlar, keyifli sohbeti ve çok sevilen şarkılarını seslendirdiği 450. bölüm 18 Eylül pazar günü 11.20’de TRT Haber’de yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.