Vasiliği babasında olan Britney Spears... ESKİ SEVGİLİDEN 'ÖZGÜRLÜK' DESTEĞİ!

Vasiliği babasında olan Britney Spears... ESKİ SEVGİLİDEN 'ÖZGÜRLÜK' DESTEĞİ!

Justin Timberlake, Britney Spears'ı destekleyerek sosyal medyadan eski sevgilisinin yanında olduğunu belirten paylaşımlar yaptı. Britney Spears bir süredir babasının vasiliğinden çıkmaya çalışarak özgürlüğü için mücadele ediyor

Britney Spears'ın finansal ve kişisel hayatının kontrolü, 2007 yılında geçirdiği psikolojik rahatsızlığın ardından tamamen babası Jamie Spears'ın kontrolüne geçmişti.

Bu kapsamda babası Jamie Spears'ın tüm turneleri, buradan elde ettiği kazançları, evlenip evlenmemesi ve hatta sosyal medyadaki paylaşımlarını bile babasının kontrol ettiği belirtiliyordu.

FREE BRITNEY!

Bu durumun şarkıcının ruh sağlığını daha kötü hale getirdiğini ve zor durumda olduğunu belirten şarkıcının hayranları "Free Britney" kampanyası başlatılmış ve Spears'ın kendi hayatını kontrol edebilmesini talep etmişti.

Spears, babasının 13 yıldır süren vasiliğine ilişkin davada uzun zaman sonra ilk kez ifade verdi.

Britney Spears, babasının kontrolünün istismara döndüğünü ve sadece normal bir hayat istediğini söyledi.

Spears uzaktan bağlantı ile katıldığı davada, babasının kendisine rahim ağzı araç takmasını isteyerek erkek arkadaşıyla evlenmesini veya bebek sahibi olmasını engellemek istediğini, onu psikiyatrik ilaçlara zorlamak ve sürekli olarak "sarhoş" hissetmesine neden olmakla suçladı.

'BİR HAYATIM OLMASINI HAK EDİYORUM'

Spears, "Kademeli olarak ilerlemek istiyorum. Evlenip bir bebek sahibi olabilmek istiyorum. Ancak şu anki vasiliğe göre evlenemeyeceğim ya da bebek sahibi olamayacağım söylendi.

Yeni bir bebek sahibi olabilmek için spirali çıkarmak istedim, ancak bu sözde ekip doktora gitmeme izin vermiyor çünkü daha fazla doğurmamı istemiyorlar.

Yani temel olarak bu sistem bana yarardan çok zarar veriyor.

Bir hayatım olmasını hak ediyorum. Hayatım boyunca çalıştım" dedi.

'YALAN SÖYLEDİM, MUTLU DEĞİLİM'

Şoke eden açıklamalarda bulunan Spears, "Kendi kızına yüzde 100 zarar vermek için sahip olduğu kontrol, babam o kontrolü sevdi.

Yalan söyledim ve tüm dünyaya iyi olduğumu ve mutlu olduğumu söyledim. Bu bir yalandı.

Bunu yeterince söylersem, inkar ettiğim için mutlu olabilirim diye düşündüm. Şoktaydım.

Travma geçirdim. Ama şimdi ben size doğruyu söylüyorum: Mutlu değilim" diyerek devam etti.

'BUNLAR KALBİM İÇİN İYİ DEĞİL'

"Sadece hayatımı geri istiyorum 13 yıl oldu ve bu yetti artık. Tek istediğim, bunun sona ermesi için paramın kontrolüne sahip olmak" diyen Spears hakime, "Dürüst olmak gerekirse aileme dava açmak istiyorum.

Bunu bu kadar uzun süre içimde tutmamı sağlayarak bana neden bunu yaptıklarını duymak istiyorum.

Bunlar kalbim için iyi değil. Çok sinirlendim ve her gün ağlıyorum" diye ekledi.

Spears'ın hayranları ise destek için mahkeme salonunun dışında toplandı ve 'Britney'e özgürlük' sloganları attı.

Yargıç, duruşmayı bitirmeden önce, her iki tarafın da ileriye doğru "nasıl ilerlemek istedikleri hakkında konuşacağını" söyledi.

Yargıç Penny ayrıca Britney Spears'a "düşüncelerinin bu davaya dahil olan herkes tarafından duyulmasını sağlamak için attığı bu adım nedeniyle" teşekkür etti.

Justin Timberlake, eski sevgilisinin özgürlük savaşına destek oldu.

Bir zamanların ikonik çifti olan Justin Timberlake ve Britney Spears, yıllar önce yollarını ayırıp farklı hayatlar seçseler de Spears’ın bir süredir devam eden vasilik davasına Timberlake’ten de destek geldi.

Jessica Biel ile evli olan Timberlake, Twitter’da bir insanın hiçbir şekilde kendi iradesi dışında hareket etmeye zorlanmaması ve çok çalışarak kazandığı bir şeylere erişmek için izin istemek zorunda olmaması gerektiğini yazdı.

Timberlake eşi Jessica Biel’i de kast ederek paylaşımlarına şunları ekledi:

“Biz bu süre zarfında sevgimizi ve mutlak desteğimizi Britney’e gönderiyoruz.

Mahkemelerin ve ailesinin bunu düzeltmesini ve onun istediği gibi yaşamasına izin vermesini umuyoruz.”

AİLESİNE KARŞI ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANMAK İÇİN MÜCADELE EDİYOR

Spears, 2008’de eşi Kevin Federline’den boşandıktan sonra babasının vasiliğine girdi.

Şimdiye kadar vasilikle ilgili hiçbir mahkemede yer almayan Spears, 13 yılın sonunda konuşarak artık özgürlüğünü istediğini dile getirdi.

Yargıç Brenda Penny’ye telefonla yaptığı 23 dakikalık konuşma sırasında; vasilik durumunun artık sona ermesi gerektiğini, ailesinin kendisini sömürdüğünü, evlenmek ve başka bir bebek sahibi olmak istemesine rağmen doğum kontrolüne zorlandığını anlattı.

Spears, ifadelerinde çalışmaya ara vermek istemesine rağmen bu isteğinin dahi yerine getirilmediğini ve kendisini köle gibi hissettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.