`Vay Başıma Gelenler 2,5`... GALAYA YOĞUN İLGİ!

`Vay Başıma Gelenler 2,5`... GALAYA YOĞUN İLGİ!

Seride 2.çekilen Vay Başıma Gelenler 2,5 filminin İstanbul galası önceki akşam Akmerkez Cinema Pink`de yapıldı. ---VİDEO HABER-

Film ekibinin tam kadro katıldığı gala, Murat Ünalmış, Veysel Diker, Ali Yaylı, Anta Toros, Volkan Keskin, eski futbolcu Oktay Derelioğlu, radyocu Cem Arslan, yönetmen Şahin Derun, şarkıcı Bora Gencer, türkücü Hasan Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Yıllardır bir şehir efsanesi olarak aramızda yaşayan, halk arasında ve medyada birçok kez espri konusu olan hayali isim ?Fenasi Kerim?, ?Vay Başıma Gelenler! 2 Buçuk? filmi ile beyazperdede hayat buluyor.

Yıldırım Memişoğlu ?Kerim Fenasi? adlı efsane bir erotik starın, yıllar sonra sahip olduğu üvey ailesi ile olan maceralarını beyazperdeye taşıyarak fenomen ismi fenomen bir kahramana dönüştürüyor.

Semra Dündar'ın yönetmen koltuğunda oturduğuu, KÜLT YAPIM- Kemal Öğün'ün yapımcısı olduğu, Yıldırım Memişoğlu, Bülent Çolak, Fatma Toptaş, Metin Zakoğlu, Çiğdem Tunç, Esra Sönmezer?in oyuncu kadrosunda yer aldığı, 'Vay Başıma Gelenler 2,5' filmi 19 Aralık 2014 Cuma günü vizyona girecek.

İŞTE GALA GECESİNDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.