Ve Öyle Oldu... SEYİRCİDEN TAM NOT!..

Ve Öyle Oldu... SEYİRCİDEN TAM NOT!..

Deniz Uğur'un kaleme aldığı ve ilk defa sahnelenen "Ve Öyle de Oldu " İstanbul seyircisiyle buluştu.

Sahne Çolpan İlhan bünyesinde gerçekleştirilen ve Melda Narin Güler'in yönetmenligini üstlendiği "Ve öyle de oldu "da; Deniz UğurEmre KoçGamze Uçar ve Yiğit Pakmen rol alıyor.

In yer face'den vodvil’e kadar bir çok tiyatro akımının bir metinde toplandığı ve sahnelendiği ilk oyun olan "Ve Öyle De Oldu” tiyatro severleri büyüledi.

Prömiyer sonrası Deniz Uğur; " Seyircilerin tepkileri, oyun metninde ve rejide aktarmayı amaçladığımız her şeyi eksiksiz almaları bizi inanılmaz mutlu etti.

Şunu hiç tartışmasız söyleyebilirim ki, seyirciye tamamen ‘ulaştık’. Çok eğlendiler ama bunun da ötesinde oyunun cümlesine dair derin bir farkındalık oluştu.

Ne kadar duygulandığımı ve ekibimizle, seyircimizle paylaştığımız sevgi enerjisini, geçirdiğimiz 75 dakikanın keyfini tarif edecek kelime bulamıyorum..." sözleriyle duygularını anlattı.

 Aldatılan, dolandırılan, terk edilen bir kadın... Karısının intikamına maruz kalan bir koca... Erkeklerden nefret eden bir kız arkadaş...

Ve her kadının aşık olacağı, kahraman ruhlu bir erkek... "Ve Öyle de Oldu "da, evrene gönderilen yanlış bir mesaj, bu dört kişiyi içinden çıkılamayan bir kaosa sürüklüyor.... Ve sorunun yanıtı kimsede yok: Bir adam kaç kez öldürülebilir ki?” 

Deniz Uğur'un yazdığı, Melda Narin Güler'in yönetmenliğini üstlendiği oyunun dekor tasarımı Dilek Kaplan’a, ışık tasarımı; Murat Yılmaz’a ait, ses efekt ve müzikler ise Fırat Deniz Haznedaroğlu’nun imzasını taşıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.