Victoria Beckham... AKTİVİSTLER DEFİLESİNİ BASTI!

Victoria Beckham... AKTİVİSTLER DEFİLESİNİ BASTI!

Spice Girls isimli müzik grubuyla ünlü olan ve şimdilerde moda tasarımcısı olarak tanınan Victoria Beckham’ın Paris Moda Haftası’ndaki defilesi, hayvan hakları aktivistleri tarafından sekteye uğradı.

Hayvan Hakları Örgütü PETA, bunun genel olarak moda endüstrisinde hayvan derilerinin kullanımına karşı bir protesto olduğunu söyledi.

Podyuma çıkan göstericiler "Hayvanlar kumaş değildir" yazan tişörtler giydiler ve "Viva vegan deri" yazan pankartlar kullandılar.

Beckham'ın moda markası kürk veya egzotik deriler kullanmazken PETA, bazı tasarımlarda deri kullanıldığına dikkat çekiyor.

PETA'nın Avrupa Başkanı Mimi Bekhechi, "Hiçbir giysi veya aksesuar, hassas ve zeki bir hayvanın vahşice katledilmesine ve derisinin yüzmesine değmez.”

"Victoria Beckham'ı bunun yerine, elma, üzüm, ananas, mantar ve daha birçok şeyden yapılan yüksek kaliteli deri gibi bugün mevcut olan etik ve çevre dostu yeniliklere yönelmeye çağırıyoruz." dedi.

Hayvan hakları yardım kuruluşu PETA'nın kampanyacıları, genellikle çarpıcı protestolarıyla tanınıyor ve halihazırda mevcut moda sezonunda New York, Londra ve Milano dahil olmak üzere küresel moda etkinliklerinde düzenli olarak gösteri yapıyor.

Paris'teki defilede ünlü tasarımcının sonbahar/kış 2024 koleksiyonu sergileniyordu.

Beckham da, defilenin finalinde ayağından sakatlandığı için koltuk değnekleriyle göründü. Tamamen siyah kıyafetiyle uyum sağlamak için sol ayağına siyah koruyucu bir çizme giyiyordu. 

Kocası David Beckham geçen ay Instagram'da eşinin "spor salonundaki küçük bir kaza" sırasında ayağını incittiğini söylemişti.

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.