Victoria’s Secret Fashion Show... GERİ DÖNÜŞ SİNYALİ!

Victoria’s Secret Fashion Show... GERİ DÖNÜŞ SİNYALİ!

Gösteri dünyasının ikonik şovu dört yıllık aradan sonra yeniden podyumlara dönüyor. Victoria's Secret, yıllık defilesini geri getirmeyi planlıyor.

Bir zamanların merakla beklenen ikonik şovu Victoria’s Secret defilesi için hazırlıklar başladı.

Dört yıllık aradan sonra Victoria’s Secret CFO’su Tim Johnson, Victoria’s Secret’ın yıllık defilesini geri getirmeyi planladığını söyledi.

Johnson, “Hem dönüşümün en üstünde hem de defilemizin bu yıl içinde gelecek olan yeni versiyonunu desteklemek için işe yatırım yapmak için pazarlama harcamalarına yönelmeye devam edeceğiz” dedi.

Victoria’s Secret’tan yapılan açıklama ise şu şekildeydi: “VS&Co’da, yaptığımız her şeyin merkezine müşterilerimizi koymaya devam etmek, kadınların seslerini ve onların benzersiz bakış açılarını savunma taahhüdümüzü pekiştirmek için işin tüm alanlarında her zaman yeni fikirler üretiyoruz.”

İç çamaşırı markası ilk kez 1995’te moda şovuna başladı. 2001’de televizyonda yıllarca CBS ve ABC’de yayınlandı. CEO Les Wexner 2019’da “Büyümek için gelişmeli ve değişmeliyiz.

Bunu göz önünde bulundurarak, geleneksel Victoria’s Secret Fashion Show’u yeniden düşünmeye karar verdik” diyerek şovun hayranlarını üzen bir açıklama yapmıştı.

2021’de de şirket her zamanki tanıtım stratejisini değiştirerek, futbol yıldızı Megan Rapinoe gibi model olmayan ünlüleri de kampanyasına dahil ederek meleklerinden kurtulmuş ve daha kapsayıcı olduğunu vurgulamaya çalışmıştı.

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.