Vintage Days... İSTİKLAL'DE VINTAGE RÜZGARI ESECEK!..

Vintage Days... İSTİKLAL'DE VINTAGE RÜZGARI ESECEK!..

Social İstanbul, modadan sanata, sinemadan müziğe kadar her dönemin akımlarını Vintage Days İstanbul ile Beyoğlu’na taşıyor.

Demirören İstiklal bünyesinde bulunan etkinlik mekanı Social İstanbul'da 14-15 ve 16 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan Vintage Days İstanbul, 7'den 77'ye kadın ya da erkek herkesi geçmişte dönemler arası bir yolculuğa çıkaracak.

Günümüzde oldukça trend bir kavram olan Vintage, en yalın anlamıyla 'belirli bir döneme ait'  olan herşeyi kapsıyor.

Ağırlıklı olarak  moda, takı, aksesuar ve porselen alanında kendini gösteren Vintage, Social İstanbul'da düzenlenecek festivalde meraklılarına pek çok dönemsel ürünü satınalma fırsatı sunacak.

Sosyal medyada yoğun takipçileri olan Ozzantiques, Eleni Vintage, Büyükannemin Sandığı, Madame Mare Vintage, Modern Vintage gibi 1940'lardan günümüze pek çok dönemsel kıyafetin, takının, gözlüğün bulunabileceği moda markaları, Jukebox Plak ve birçok plak dükkanı, Antika Alemi ve HiddentreasuresUK ve birçok vintage porselen mağazası  Social İstanbul'da 3 gün boyunca meraklılarını ağırlayacak. 

Ozzantiques'in deneyimli antikacısı İbrahim Özcan tüm vintage tutkunlarını bu şölene davet ediyor ve Facebook sayfasında bu gönderiyi etiketleyen 50 kişiye de davetiye imkanı sağlanacağını söylüyor

Festivalde modanın yanısıra, saç ve makyaj workshop'larından, vintage trendler hakkında oturumlara, örgü dikiş atölyelerinden,  sahaflara, plak mezatından antikacılara kadar geçmişin izlerini taşıyan pek çok aktivite ve alışveriş seçeneği olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.