`Volift`... NEŞTERSİZ, AMELİYATSIZ, 15 DAKİKADA 15 AYLIK FOTOJENİK GÖRÜNÜM!

`Volift`... NEŞTERSİZ, AMELİYATSIZ, 15 DAKİKADA 15 AYLIK FOTOJENİK GÖRÜNÜM!

`Allergan` tarafından üretilen Juvederm yüz dolgusu ürün serisinin son ürünü Volift` in tanıtım lansmanı, Ece Sükan`ın moderatörlüğünü yaptığı ve Türkiye`nin en önemli plastik ve rekonstrüktif cerrahlarının katıldığı bir sunumla 27 Mart 2014, Perşembe gün

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

Ece Sükan'ın sunuculuğunu yaptığı toplantıyla 15 dakikada uygulanarak, etkisini 15 aya kadar koruyan yeni yüz dolgusu, tüm ilgililere ve konuklara Binbirdirek Sarnıcı'nda uygulamalı olarak tanıtıldı.

Dr. Serhan Tuncer, Dr. Tunç Tiryaki, Dr. Ali Kerim Diler, Dr. Alpaslan Topcu, Dr. Ulvi Güner, Dr. Gün Ersu, Dr. Alev Eken, Dr. Alp Mamak, Dr. Hakan Erbil, Dr. Seyfi Akbay, Dr. Mustafa Karataş gibi alanında duayen olmuş doktorların uygulamalı sunumlarıyla da anlamlanan geceye ilgi ve alaka büyüktü.

Yeni dolgu teknolojisi sayesinde yüze öğle tatilinde bile dolgu yaptırmayı mümkün kılan,morarma ve ödemi minimuma indiren yeni dolgu uygulaması, 15 dakikada gerçekleştiriliyor ve kişi sosyal hayatına hemen dönebiliyor ve de yeni dolgu, 15 aya kadar da cildin altında kalabiliyor.

Allergan tarafından üretilen Juvederm yüz dolgusu ürün serisinin son ürünü Volif, bu özellikleriyle dolgu alanında yeni bir dönemi başlatacağa benziyor.

Uygulanan kişilerde anında etkisini gösteren Volift® fotojenik bir görünüme kavuşmayı da sağlayarak sosyal medyadaki profil fotoğraflarını daha da güzelleştiriyor.

Türkiye'nin en önemli plastik ve rekonstrüktif cerrahlarının katıldığı, vakaların da bulunduğu 27 Mart 2014, Perşembe günü Binbirdirek Sarnıcı'ndaki lansman toplantısına, basın, iş, sanat, tıp ve medya camiasından bir çok seçkin konuk katıldı.

Toplantı sonrası verilen yemek, semazen gösterileri ile başladı ve yorumcu Bora Öztoprak'ın dinamik performansı ve de geniş repertuarıyla gece geç saatlere kadar neşeli bir şekilde devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.