`Volvo Ocean Race`...ALVİMEDİCA! İLK TÜRK TAKIMI,OKYANUS YARIŞINDA...

`Volvo Ocean Race`...ALVİMEDİCA! İLK TÜRK TAKIMI,OKYANUS YARIŞINDA...

Türkiye`nin girişimsel kardiyoloji alanındaki tek dünya markası `Alvimedica`,dünya çapındaki en prestijli spor etkinliklerinden biri olan `Volvo Ocean Race` in (Volvo Okyonus Yarışı) ilk Türk katılımcısı oldu...

Haber ve fotoğraflar;Mehmet KARADEMİR

Alvimedica,dünyanın en heyecan verici ve en çok izlenen spor etkinliklerinden 'Volvo Ocean Race'teki sponsorluğunu,30 Ocak Perşembe günü İstanbul Çırağan Sarayı Mabeyn salonu'nda düzenlenen bir toplantıyla basın mensuplarına duyurdu.

Sunuculuğunu ve moderatörlüğünü,adını,NTV kanalında 'Zor İşler' isimli programıyla geniş kitlelere duyuran Dilara Önder'in yaptığı toplantı,'Volvo Ocean Race'in 40 yııllık geçmişini,heyecanlarını ve de zorluklarını gösteren barkavizyon gösterimi ile başladı.

Toplantıya iş ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin yanı sıra,Alvimedica CEO'su Cem Bozkurt,Volvo Ocean CEO'su Knut Frostad,Alvimedica yelken takımından Mark Towill,Charlie Enright,Takım Yöneticisi Bill Erkelens,Alarko Şirketler Topluluğu Başkanı İshak Alaton,Leyla Alaton,'magazinkolik.com' dan Mehmet Karademir ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

'Volvo Ocean Race' te yer alan ilk Türk markası olmaktan büyük gurur duyduklarını dile getiren Alvimedica CEO'su Cem Bozkurt,şirketlerinin girişimsel kardiyoloji alanındaki başarılarını,yelken alanına da taşımak istediklerini belirtti.

'Magazinkolik.com' dan Mehmet Karademir'in,

"Bütcesi 20.000.000 Euro dolayında olan bu spor aktivitesinin,şu günlerde yaşanan ekonomik krizin boyutlarına baktığımızda çok yüksek bir maliyet teşkil ediyor olması şirketiniz için bir handikap yaratıyor olmayacak mı?

Bu yatırımın geri dönüşümünü nasıl almayı planlıyorsunuz?Bu aktivitenin amacı yelken sporunu Türkiye'de tanıtmak ve sevdirmenin yanında markanızı globalleştirmeye de yönelik bir strateji mi? sorusuna,

Şirketin CEO'su Cem Bozkurt " Tabiki bu yüksek maliyetli yatırım, yeni gelişen ve yeni büyüyen şirketler için zor alınan bir karar,amacımız gönül verdiğimiz bu spor dalının en yüksek liginde profosyonellerle yarışmak ve 1.5 milyar kişinin takip ettiği bu zorlu yarış ile ,markamızı dünya çapında daha geniş kitlelere de tanıtmak yani sonuç olarak hem spor aşkı hem de globalleşme stratejisi." yanıtını vererek, şirketin hedeflerini ve planlarını kısaca özetlemiş oldu.

Toplantı,basın mensuplarının ve katılımcıların soru ,cevapları ve fotoğraf çekimleri ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.